Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Diş Hastanesi Baş Hekiminin sözleşmesi yenilendi

Bandırma Diş Hastanesi Baş Hekiminin sözleşmesi yenilendi

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve Yönetim Kurulu yeni dönemde sözleşmeleri yenilenen ve görevlerine devam eden Diş Hastanesi Başhekimi Halit Ağdacı ve İdari Mali İşler Müdürü Hüseyin Aycan Eğin'e hayırlı olsun ziyaret

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve Yönetim Kurulu yeni dönemde sözleşmeleri yenilenen ve görevlerine devam eden Diş Hastanesi Başhekimi Halit Ağdacı ve İdari Mali İşler Müdürü Hüseyin Aycan Eğin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Doğan ziyarette yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz yıl yenilediğimiz ve hizmete açtığımız Diş Hastanemizde tüm bu süreci başarılı bir şekilde omuzlayan Başhekimimiz ve Hastane Müdürümüzün yeni dönemde de görevlerine devam edecek olması hem bizim için hem de Bandırma halkı için oldukça önemli. Diş hastanemiz bölgemizin yükünü omuzluyor. Günlük 750 - 1000 Hastayı 26 doktorumuz tedavi ediyor. Randevu sisteminde yoğunluk var. Birçok vatandaşımız randevu alıyor ancak günü geldiğinde gitmiyor. İnşallah doktor sayımızı arttıracak ve bu yoğunluğu azaltacağız. Göreve atandıkları günden beri hastanemizi başarı ile yöneten, idare eden Başhekimimize ve Müdürümüze teşekkür ediyor. Yeni dönemde de bu performanslarını arttırarak çalışmalarını temenni ediyorum." dedi.  
Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı