Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bandırma Etispor Erdekspora çalıştı

Bandırma Etispor Erdekspora çalıştı

Etispor : 1 Altınoluk Bel.spor : 1 Gurubun lideri Altınoluk Belediyespor, Bandırma deplasmanı na çıktığı Etispor önünde çok önemli 2 puan kaybetti.

Gurubun lideri Altınoluk Belediyespor, Bandırma deplasmanı na çıktığı Etispor önünde çok önemli 2 puan kaybetti.
Balıkesir Süper Amatör lig lideri olarak geldiği Bandırma`dan liderliği Erdekspor`a kaptırarak evine dönen Altınoluk Belediyespor 1-0 öne geçtiği karşılaşmada galibiyeti koruyamayınca hem iki puan kaybetti hem de liderliği.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve Eti Müessese Müdürü Recep Şekerci ile çok sayıda futbolseverin heyecanla izlediği müsabakada Etispor, rakibine boyun eğmedi. 
Futbola müsait hava şartlarında oynanan maçı Sacit Keşkek, Onur Yoldaş ve Burak Dikbıyık hakem üçlüsü yönetti.
90 Dakikası büyük bir mücadele içinde geçen maçta hakem üçlüsünün yerinde müdahaleleri ve pozisyonları yakın takipleri ile maçı çok iyi yönetti.
Bandırma Etispor: Ahmet, İbrahim (Sercan), Eren, Çağın, Feridun, Kadir, Uğur (Ersen), Barış, Yiğitcan, Semih (Ahmet) ve Gökay.
Gol: Dk.78 Sercan
Altınoluk Belediyespor: Niyazi, Osman (Ali), Deniz, Barış, Habil, Sait, Rıdvan, Hami (Taylan) (Ali Y.), Yücel, Fadıl, ve Serhat on biri ile oynadı.
Gol: Dk.51 Rıdvan
Geçtiğimiz hafta sahasında Erdekspor`a 3-1 yenilerek şampiyonlukta büyük darbe alan konuk Altınoluk Belediyespor Pazar günü oynadığı maçtan da istediği sonucu alamayınca liderlikten de oldu. 
Maça ev sahibi takım Etispor iyi başladı. Özellikle kendine göre sol taraftan Eren`in bindirmeleri ve Gökay`ın iyi oyunuyla konuk takımın kalesinde etkili göründüler ama maçın ilk tehlikeli atağını 13.dakikada konuk takım Hami ile yakaladı ama Eren`in çok kritik müdahalesi ile top kornerle kesildi. Bu pozisyon için konuk takımın futbolcuları penaltı itirazında bulundu. Dakika 16`da bu kez Gökay`ın kestiği topu kaleci Niyazi iki hamlede yakalayabildi. İlk 30 dakikası karşılıklı ataklarla geçti. Ama ilk yarının 44 ve 45. dakikalarında konuk takımın başarı orta alan oyuncusu Sait`in çok tehlikeli vuruşlarını izledik ve ilk devre 0-0 kapandı.
İkinci yarıya konuk takım iyi başladı. Sahanın iyi oyuncularından olan Rıdvan`ın 47. dakikada vurduğu kafa şutunun üst direkten dönmesi  konuk takım için büyük şansızlıktı doğrusu. 
Dakikalar 51`i gösterirken Altınoluk`un golü geldi. Bu dakikada hızlı bir topta Etispor defansının biran duraklaması ile araya giren Rıdvan topu alıp iyi vurunca takımını 0-1 öne geçiriverdi.
Hemen iki dakika sonra Rıdvan yine tehlikeli geldi ama günün başarılı oyuncularından Ahmet topu kurtararak skorun açılmasını önlemiş oldu. Yine 61 ve 70. dakikalarda konuk takımdan Osman ve Sait`in Etispor kale sahası içinde saç baş yolduran cinsten fırsatları kaçırmaları konuk takımın farkı yakalamasını önledi.
Dakika 78`de oyuna giren ve oyunda kaldığı kısa sürede yaptığı iyi hareketlerle göz dolduran Sercan bu kez topu alıp biraz götürdü ve ceza alanı üzerinden enfes bir plase ile topu kalecinin sağından ağları buluşturunca Etispor beraberliği yakaladı.
Maçın son dakikalarında heyecan büyüktü. Yine konuk takımdan Ali`in 82. dakikada bir topu daha direkten döndü. Orta hakemin 5 dakika uzattığı maçın son dakikalarında konuk takımın bütün hatlarıyla Etispor kalesine yüklenmesine rağmen skoru değiştiremeyince maç 1-1 sona erdi.
Maçın yorumu:
"Etispor takım olarak bu maçta iyi mücadele etti. Özellikle geride Feridun ve Çağın`ın iyi oyunları Eren`in güçlü atakları, Uğur`un her ne kadar çok da etkili olmasa da bugün sahada vardı diyebilirim. Ve kaleci Ahmet bu beraberlikte payı olanlardandı kutluyorum. Yiğitcan bence zor maçların adamı, takır takır oyununu oynuyor. Etispor, bir puan alarak bundan sonraki maçlar için büyük bir moral yakalamıştır, devam etsinler diyoruz.
Konuk takıma gelince; İyi takım olup mücadele ediyorlar ve de güçlü fizikleri var ama takım olarak organize olamıyorlar. Pas yüzdeleri çok düşük. Sait, Rıdvan, Fadıl ve sakatlanarak oyundan çıkan Taylan`ı beğendim. Biliyoruz ki futbol bir sonuç oyunudur. Topu ağlarla buluşturmadan maçı kazanmak mümkün değil. Çok önemli gol pozisyonlarını harcadılar, demek ki olmayınca olmuyor…"
Erhan Göçmen 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı