Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği kuruldu

Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği kuruldu

Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği, Bandırma Fen Lisesi matematik öğretmeni Hakan Yücel'in kurucu başkanlığında kuruldu.

Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği, Bandırma Fen Lisesi matematik öğretmeni Hakan Yücel’in kurucu başkanlığında kuruldu. Derneğin kuruluşu, Galatasaray Spor Kulübü’nün, 11.11.2014 tarihli yönetim kurulu kararıyla onaylandı. Derneğin kurucuları, Perama Otel’de düzenlenip, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın da katıldığı bir törenle basına tanıtıldı. Derneğin basın sözcüsü Diş Hekimi B. Gökhan Gülşar, derneğin amacının, “Üyelerinin sportif gelişmelerini sağlamak, spor eğitimi ve ahlakını geliştirmek, üyeleri arasında sevgi ve dayanışmayı artırmak, spor ile ilgili her çeşit etkinlikte bulunmak” olduğunu açıkladı. Dernek başkanı Hakan Yücel’in, Galatasaray taraftarı olan Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya da sarı-kırmızılı kulübün rozetini taktığı program sırasında derneğin kurucuları da tanıtıldı. Derneğin kurucuları, şu isimlerden oluştu:
Hakan Yücel (Üniversite mezunu, eğitimci), Behçet Gökhan Gülşar (Üniversite mezunu, diş doktoru), Sönmez Bekdemir(Üniversite mezunu, turizm), Cüneyt Hamdi Yaman(Üniversite mezunu, muhasebeci), Emin Özyurtlu (Lise mezunu, emekli), Barış Timurodaman(Lise mezunu, sigortacı), Caner Banyocu (Üniversite mezunu, eğitimci), Hüseyin Baş (Lise mezunu, sanayici), Bengü Sert (Üniversite mezunu, avukat), Ahmet Boyacı (Üniversite mezunu, işadamı), Mehmet Yağcı(Üniversite mezunu, emekli), Mülkü İnci (İlkokul mezunu, tüccar), Alper Kılıç (Üniversite mezunu, eğitimci), Orhan Akkaya (Üniversite mezunu, doktor), Yaşar Lâfçı (Lise mezunu, işadamı)
Sarı-kırmızılı derneğin yönetim kurulu ise şöyle oluştu:
Hakan Yücel (Başkan), Sönmez Bekdemir (Başkan Yardımcısı), Cüneyt Hamdi Yaman (Sayman), Barış Timurodaman (Sekreter), B. Gökhan Gülşar (Basından sorumlu üye), Adnan Erdan(Üye), Emin Özyurtlu (Üye)
Galatasaray’ın maçlarından oluşan bir sinevizyon gösterisinin de sunulduğu tanıtım programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dursun Mirza, dernek kurucularını kutladı.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı