Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma Happy Moon’s’un büyük ayıbı! Festivale gelen oyuncu Müfit Can Saçıntı’yı tuvalete almadı!

Bandırma Happy Moon’s’un büyük ayıbı! Festivale gelen oyuncu Müfit Can Saçıntı’yı tuvalete almadı!

“31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali” sürerken, festival kapsamında tek kişilik güldürü gösterisi için gelen Müfit Can Saçıntı’ya sahil bandında bir süre önce açılan Happy Moon’s Cafe tarafından büyük b

“31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali” sürerken, festival kapsamında tek kişilik güldürü gösterisi için gelen Müfit Can Saçıntı’ya sahil bandında bir süre önce açılan Happy Moon’s Cafe tarafından büyük bir ayıp yapıldı. Oyuncu Saçıntı, önünde gösterisini sunduğu, işletmeciliğini, aynı zamanda Bandırma Ticaret Odası Başkanı olan Mehmet Kılkışlı’nın yaptığı Happy Moon’s Kafe’nin tuvaletine alınmadı.
Gösterisinin ilk bölümünü tamamladıktan sonra ikinci bölüm için sahneye çıkan Müfit Can Saçıntı, kendisini izleyen kalabalık bir topluluğa bu olayı şöyle duyurdu:
“Gösterimin ilk bölümünde sizlere kapitalizmin insanoğluna ne gibi zorluklar yaşattığını anlatmıştım. Az önce yaşadığım bir olayı şimdi sizlere iletmek istiyorum. Gösterimin birinci bölümü bittiğinde, insanlık hali tabii ki, ihtiyacımı gidermek için birlikte program yaptığım arkadaşımla hemen arkamızdaki Happy Moon’s’ denilen yerin tuvaletine gittik. Kapıdaki görevli, ‘Dışarıdan kişi almıyoruz’ diyerek, bizi tuvalete almadı. Bunun üzerine arkadaşım, pet şişeye çiş etmek zorunda kaldı. İşte kapitalizm, böyle bir şey! Ben Bandırma’yı çok iyi tanırım. Eskiden ‘Ölüm Pasajı’ denilen yeri bile bilirim. O ‘Ölüm Pasajı’ varken, hemen arkamdaki Happy Moon’s denilen yer yoktu. Yani ben, bu yeri açanlardan daha iyi Bandırmalıyım.”
Saçıntı, daha sonra gösteriyi izleyenleri, Happy Moon’s’u protestoya davet etti. İzleyenler, oyuncu Saçıntı ile birlikte defalarca “Gülmek bir eylem aslında” diye bağırdı.
Happy Moon’s Kafe’nin, oyuncu Saçıntı’yı tuvalete almaması Bandırma’da da üzüntü ve tepkiyle karşılandı.
Haber : Önder Balıkçı
 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı