Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma Kavram Lisesi kalitenin adresi

Bandırma Kavram Lisesi kalitenin adresi

Bandırma Kavram Anadolu Lisesi’nde kurum müdürlüğüne Algan Kartal getirildi.

Bandırma Kavram Anadolu Lisesi’nde kurum müdürlüğüne Algan Kartal getirildi.
Lisenin kurucusu Fatma Sibel Karabacakoğlu, Bandırma’da 2008 yılında dershane olarak başlattıkları çalışmayı halen lise statüsünde sürdürdüklerini belirterek, halen 130 öğrenciye, 24 öğretmenin eğitim-öğretim verdiğini bildirdi.
Ülkemizdeki eğitim-öğretim sisteminde çözüm bekleyen ciddi sorunlar ve problemler bulunduğuna dikkati çeken Karabacakoğlu, şunları söyledi:
“Ülkemizde, neredeyse iki yılda bir Millî Eğitim Bakanları değişiyor. Buna bağlı şekilde eğitim-öğretim sistemi de sürekli değişim gösteriyor. Bu durum da eğitim-öğretimin niteliğini düşürüyor. Eğitim-öğretim çok dikkat edilmesi gereken hassas bir kavramdır. Bandırma Kavram Anadolu Lisesi olarak kaliteli bir eğitim-öğretimin yanı sıra kişilikli, vicdanlı bireyler yetişmesi için de çaba harcıyoruz. Pandemi nedeniyle sosyal projelerimize ara vermek zorunda kaldık. Dilerim, pandemiyi tamamen atlatırız ve sosyal projelerimize yeniden başlarız.”
Kurum müdürlüğüne getirilen Algan Kartal ise devlette 38 yıl süren öğretmenlik yaşamının ardından emekli olduğunu, şimdi de eğitim-öğretime Bandırma Kavram Anadolu Lisesi çatısı altında hizmet vereceği için mutluluk duyduğunu belirtti.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma Kavram Lisesi kalitenin adresi
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı