Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi korusunu oluşturuyor

Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi korusunu oluşturuyor

Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, General Balcı Çamlığına 3500 fidan dikecek. Bu nedenle hazırlanan alana 650 adet çam fıstığı dikimi yapıldı.

Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, General Balcı Çamlığı`na 3500 fidan dikecek. Bu nedenle hazırlanan alana 650 adet çam fıstığı dikimi yapıldı.
Kent Konseyi Bandırma Gençlik Meclisi Başkanı Öncü Pınar Bayır, "Türkiye Çöl Olmasın" sloganını vurgulayarak, şunları söyledi:
``Kent Meclisi Korusu`nu oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. `Gelin bir umut da siz olun` diyerek başlattığımız bu kampanya ile yaşadığımız kentin daha da yeşil olmasına, daha da yeşermesine katkımız olsun istiyoruz. Türkiye, çöl olmasın diyoruz. Bugün burada arkadaşlarımızla birlikte 650 adet fıstık çamı fidanı dikiyoruz. İlkbaharın bu ilk günlerinde fidan dikimlerimiz devam edecektir`` .
Bandırma Kent Konseyi olarak  yeşile çok önem verdiklerini vurgulayan Bandırma Kent Konseyi Başkanı Uzman Doktor Selim Panç da, şunları söyledi:
`` Yeşile çok önem veriyoruz. Onun içinde bütün arkadaşlarla beraber, ilkbaharda ağaç dikmeyi bir felsefe edindik. Geçen yıl, 3500 tane fidan diktik. Bu yıl da hedefimiz bu sayıya ulaşmaktır. İstiyoruz ki, General Balcı Çamlığı ve Erdek yolu üzerindeki çamlığın boş alanlarına yeni fidan dikelim. Amacımız daha güzel, daha yeşil bir Bandırma"
CHP İlçe Başkanı Metin Ok ile SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm`ün de katıldığı etkinlikte,  650 fidan, duyarlı vatandaşlarla birlikte toprakla buluşturuldu.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı