Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Laboratuvarı artık dört dörtlük

Bandırma Laboratuvarı artık dört dörtlük

Bandırma Ticaret Borsası yerleşkesinde faaliyet gösteren, uluslararası standartlara sahip Nanolab Özel Gıda, Yem ve Su Analiz Laboratuvarı yetki ve faaliyetlerini genişletti.

Bandırma Ticaret Borsası yerleşkesinde faaliyet gösteren, uluslararası standartlara sahip Nanolab Özel Gıda, Yem ve Su Analiz Laboratuvarı yetki ve faaliyetlerini genişletti.
Bölgenin önemli ihtiyaçlarından biri olan ve Bandırma Ticaret Borsası’nın yerleşkesinde hizmet veren Nanolab özel gıda, yem ve su analiz laboratuvarı ile ilgili Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, Nanolab Firma Sorumlusu Özkan Yıldırım ve Borsa Genel Sekreteri Ertunç İşbay’ın katıldığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ve Nanolab firma sorumlusu Özkan Yıldırım bilgi verdi.
Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin laboratuvar faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek, bölge tarımının ve gıda sektörlerinin gelişimine katkıda bulunacağını belirterek, “Laboratuvarımız, limana gelen ithal ürünler ile ihraç edilen ürünlerin analizlerini de yapabilecek kapasitededir.” dedi.
Nanolab Gıda, Yem Ve Su Analizleri Laboratuvarı Toksin Analizleri, Yaş Kimyasal Analizler, Mineral Analizleri, Fiziksel Analizler, Mikrobiyolojik Analizler, Moleküler Biyoloji Analizleri (GDO Analizi), Kalıntı Analizleri gibi konularda faaliyet verecek.
Laboratuvar borsada son teknoloji ile hizmet veriyor
Nanolab firma sorumlusu Özkan Yıldırım’da laboratuvar hakkında verdiği bilgide şöyle konuştu: “Laboratuvarımız sorumlulukları ile Çalışma Usul ve Esaslarının Belirlenmesine Dair Yönetmelik Çerçevesinde kapsamını genişletmiştir. Toplam 500 m2’lik kullanım alanına sahip bandırma laboratuvarlarımız her biri alanında uzman personeli ve son teknoloji ürünü donanımı ile zamanında, doğru, güvenilir ve hızlı sonuçlar vermeyi kendine ilke edinmiştir. Laboratuvarımız Bandırma başta olmak üzere çevre iller de dahil, gıda, yem ve su üreticilerine yönelik pek çok sektöre hizmet vermektedir. Kurulduğu günden itibaren kaliteli hizmet vermeyi amaç edinen laboratuvarımız bugün itibariyle, bir taraftan kapsam genişletme çalışmalarına devam ederken, bir taraftan da ulusal ve uluslararası diğer kalite yönetim sistemleri için sertifikasyon çalışmalarına devam etmektedir. Nanolab Gıda Yem Su Analiz ve Kontrol Laboratuvarlar Grubu, uluslararası geçerli yöntemleriyle müşterilerinin güncel ihtiyaçlarına en hızlı biçimde cevap vermek ve yarın ihtiyaç duyulabilecekleri tüm analiz taleplerini karşılamak için hazır durumdadır.” dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false