Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma MÜSİAD’dan Erdek ziyaretleri

Bandırma MÜSİAD’dan Erdek ziyaretleri

MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Cemal Gümüş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Erdek’te kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.

MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Cemal Gümüş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Erdek’te kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.
MÜSİAD Bandırma Şubesi, Erdek ilçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Cemal Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy; “Güzel ilçemize birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını en üst seviyede pekiştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.  Yapılan ziyaretten dolayı Kaymakam Atasoy memnun olduğunu ifade etti.
Ardından Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Serkan İnceöz’ü makamında ziyaret ederek Erdek’teki yeni görevinde başarılar dileyen Şube Başkanı Gümüş  “elimizden gelen yardım ve destekleri iş dünyasında kim ülkesi için bir şeyler yapmak isterse bizlerde her zaman yanında olanağını ifade etti.
Karışık “Erdek’imiz için öncelik olarak çevre yolu planı devreye sokmak”
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık “ Öncelikle nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm siyasi partiler ile eşit davranıyoruz, Koltuk sevdası ile hiç gelmedim. Erdek’imiz için ilk öncelik Çevre yolu programını devreye koymaya çalışıyorum, ilçemizde toplantı, seminer faaliyet yapabileceğimiz bir tane toplantı salonumuz maalesef ki yok. Bunun için 10 yıldır boşta duran kültür binamızın tadilat, bakım ve onarımı için anlaşma yoluna gidiyoruz. Onu da ilçemize kazandırmak istiyorum” ifadelerinde bulundu.
Daha sonra Erdek İlçe Jandarma Komutanlığı J. Yüzbaşı Halil İbrahim İlanku, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu’na Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaretler gerçekleştirildi. 2 dönem MÜSİAD Başkanlığına seçilen Cemal Gümüş, ilçede gerçekleştirdiği ziyaretlerde ortak paydanın Erdek ve Bandırmalı işadamları olarak bölgeye katkı sağlayacak her türlü projenin destekçisi olacağını belirtti.                         Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma MÜSİAD’ Erdek ziyaretleri
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli