Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma ne diyor? BaNeD basınla buluştu

Bandırma ne diyor? BaNeD basınla buluştu

Bandırma ne diyor? BaNeD, basına tanıtıldı. Platformun kurucuları Ercan Akyazar ve Aydın Akbal, düzenledikleri basın toplantısında, 15 Aralık 2012de gerçekleştirdikleri bir arkadaş görüşmesi sırasında sosyal medyanın, halk

"Bandırma ne diyor?" BaNeD, basına tanıtıldı. Platformun kurucuları Ercan Akyazar ve Aydın Akbal, düzenledikleri basın toplantısında, 15 Aralık 2012`de gerçekleştirdikleri bir arkadaş görüşmesi sırasında sosyal medyanın, halkın sesini yetkililer ve yöneticilere iletmede ciddi bir araç olabileceği düşüncesinden hareketle grubu oluşturup, aynı hafta sonu kişisel portföylerindeki 1200 dolayında arkadaşlarının da davet ederek, çalışmayı başlattıklarını belirttiler. Akyazar ve Akbal, amaçlarını şöyle açıkladılar:
"Grubumuz, kentimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini tartışmak ve bilgiyi paylaşmak amacıyla kurulmuştur. Bandırma-Balıkesir-Marmara Bölgesi-Türkiye-Dünya sıralamasıyla insanı ilgilendiren her konuda paylaşıma açığız. Düşündüğün kadar varsın, anlatabildiğin  kadar bilgilisin. Duyarsız olmayacağız ve kabullenmeyeceğiz. Halk, sadece kendisi de bir araya geldiğinde bir güçtür. Grubumuz, bunu çok güzel kanıtlıyor, sorunları belirliyor, düşünüyor, çözüm üretiyor, sunuyor ve istiyoruz."
Akyazar ve Akbal, üye sayılarının 8250`yi geçtiğini vurgularken, gruplarının arkasında hiçbir siyasi güç veya kişinin bulunmadığını sözlerine eklediler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli