Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma PTT`den açıklama "Kurumumuz, art niyetlerle karalanmak isteniyor"

Bandırma PTT`den açıklama

Bandırma`daki bir yerel gazetede, "PTT, herkesi mağdur ediyor" manşetiyle yayınlanan haberle ilgili olarak açıklama yapan bir PTT üst düzey yetkilisi, "Bu haberde öne sürülenler gerçek dışı, karalamaya yönelik ve eski bazı kişisel hesaplara dayalıdır" ded

Bandırma`daki bir yerel gazetede, "PTT, herkesi mağdur ediyor" manşetiyle yayınlanan haberle ilgili olarak açıklama yapan bir PTT üst düzey yetkilisi, "Bu haberde öne sürülenler gerçek dışı, karalamaya yönelik ve eski bazı kişisel hesaplara dayalıdır" dedi. PTT Bandırma Şubesi`ne gelen günlük gönderi ve postaların hemen işlenip, gerekli işlemlerin gerçekleştirildiğini belirten yetkili, şunları söyledi:
"Biz, gerçekçi, doğru ve yapıcı her çeşit eleştirilere teşekkür etmeye, bu konuda eksiklerimiz varsa düzeltmeye hazırız. Ancak bu haber, tümüyle gerçek dışıdır. Postanemize gelen tüm gönderi ve postaları günlük olarak işliyoruz. Bu haberde, gazetenin, bazı abonelerine ulaşmadığı, bazılarına ise geç ulaştığı öne sürülüyor. Bu iddia doğru değildir. Kaldı ki, bu gazetenin gitmediği öne sürülen kişi ve kuruluşlar, gazetenin, kendilerine gönderilmesini istemediklerini bildirmelerine rağmen abonelikten çıkarılmadıklarını söylemektedirler. "
Üst düzey yetkili, açıklamasında, özellikle İstanbul`dan, dağıtılmak için PTT`nin Bandırma Şubesi`ne, genellikle bankalar veya diğer kuruluşlardan gönderilen ödeme bildirilerinin ya son ödeme tarihi geçtikten, ya da ödeme tarihi çok yaklaştıktan sonra gönderildiklerine dikkati çekerken, "Biz, doğal olarak, elimize geç ve ödeme tarihinden sonra geçen bu gönderileri sahiplerine ulaştırdığımızda, sanki bunun sorumlusuymuş gibi suçlanıyoruz" dedi.
PTT Bandırma Şubesi personelinin büyük bir özveriyle ve sorumluluk duygusu içinde çalıştığını belirten yetkili, "Biz, her yönüyle mükemmeliz iddiası içinde değiliz. Elbette ki, bizim de eksiklerimiz olabilir. Ancak, söz konusu gazetenin bu konudaki iddiaları tümüyle gerçek dışıdır. Bir kurumu, başka art niyetlerle karalamaya çalışmak ise en azından haksızlıktır" diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false