Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Rotary bayrağı Kurtuluş Temurda

Bandırma Rotary bayrağı  Kurtuluş Temurda

Bandırma Rotary Kulübünde başkanlık devir-teslim töreni yapıldı. Erdekte, Hotel Agrigentoda gerçekleşen gecede İlkay Pireci, bir yıldır sürdürdüğü dönem başkanlığını, K

Bandırma Rotary Kulübü`nde başkanlık devir-teslim töreni yapıldı. Erdek`te, Hotel Agrigento`da gerçekleşen gecede İlkay Pireci, bir yıldır sürdürdüğü dönem başkanlığını, Kurtuluş Temur`a devretti. Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Rotary Kulübü 2440 Bölge Guvarnör Yardımcısı Halit Akçal, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ve Rotary Kulübü onur üyesi Vural Görener`in de katıldığı gecede, yeni başkan Kurtuluş Temur tarafından hazırlanıp, Bandırma Rotary Kulübü`nün kuruluşundan bu yana 30 yıllık serüveninin anlatıldığı 7,5 dakikalık bir slayt gösterisi de sunuldu. Gecede, Temur`un yanı sıra 2440. Bölge Guvarnör Yardımcısı Halit Akçal ile aynı bölgenin eski guvarnörü, Bandırmalı iş adamı Ali Bor da birer konuşma yaptılar.
Rotary Kulübü Başkanı Temur: "Büyük hedeflerle yola çıkı yoruz"
Bandırma Rotary Kulübü başkanlığına getirilen Kurtuluş Temur, görevi devraldıktan sonra yaptığı konuşmada hedeflerini açıkladı. Bir yıllık görev süreleri içinde yönetim kurulu olarak, içinde yer aldıkları 2440. Bölge Guvarnörlüğü`nün kendilerine verdiği hedefleri gerçekleştirmeye çalışacaklarını vurgulayan Temur, şunları söyledi:
"Bu hedefler arasında Orman Vakfı, sağlık şenliği ve afet lojistik merkezi yer alıyor. Bunun dışında ayrıca kulüp projelerimiz de bulunuyor. Nitelikli büyümek istiyoruz. Buna paralel şekilde çok değerli üye adaylarımız var. Etkin bir kulüp olmak amacıyla çok önemli ve birleştirici projelerimiz bulunuyor. Devamlılığı, Rotary Kulübü`nün geleceği açısından çok önemli görüyoruz. Yüksek devamlılık  için ilgi çekici konularda, ilginç konuklar getireceğiz. Her ay eşli yemeklerimizin yanı sıra, farklı ortamlarda konuk olacağımız yemekler düzenleyeceğiz. Geziler düzenleyeceğiz, özel günleri kutlayacağız."
Rotary Başkanı Kurtuluş Temur, kulüplerinin 30 yıllık geçmişini anlatan, kendisi tarafından hazırlananbir kitabı eylül ayında bastırarak, üyelerine dağıtacaklarını sözlerine ekledi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı