Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Rotary’de yeni üye

Bandırma Rotary’de yeni üye

Bandırma Rotary Kulübü’nün üye sayısı 28’e yükseldi. Diş hekimi Eylem Tekin Göksu da Rotary Kulübü’ne üye oldu.

Bandırma Rotary Kulübü’nün üye sayısı 28’e yükseldi. Diş hekimi Eylem Tekin Göksu da Rotary Kulübü’ne üye oldu.

Bandırma Eken Prestige Oteli’nde, 2440. Bölge yeni üye adaptasyon kampında yeni üyeler için eğitim semineri düzenlendi. Akşam ise Bandırma Rotary Kulübü’nün yemekli toplantısı gerçekleşti.

Geceyi Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Yener Ok, bu yılki sloganları olan “Dünyaya Umut Ol” diyerek açtı. Ardından, geceye dış kentlerden katılan konuklar için kısaca Bandırma’yı tanıttı.

Daha sonra Eylem Tekin Göksu’nun üyelik töreni gerçekleşti.

2440. Bölge Ana Üyelik Komitesi Başkanı Murat Çağlar, günümüzde Sivil Toplum Kuruluşları’nın(STK) çok önemli duruma geldiğine dikkati çekerek şunları söyledi:

“Sivil Toplum Kuruluşları, kamuya bağlı olmayan, gönüllülük esasına dayanan önemli hizmet kuruluşlarıdır. Çünkü her şeyi devletten bekleme anlayışı doğru değildir. Rotary de sivil toplum kuruluşları arasında en önemlilerinden biridir. Ancak tüm dünyada üye sayımız 1 milyon 200 bine takıldı. 85 milyonluk Türkiye’de ise yalnız 6 bin Rotary üyesi var. Bu sayıyı mutlaka artırmak zorundayız. Bunun için sizlerden yeni üye önerileri bekliyoruz. Ne yazık ki ülkemizde eğitimde fırsat eşitliği yıllardır sağlanamadı. Sağlıkta çok önemli sorunlarımız çözüm bekliyor. Bu akşam, Bandırma Rotary Kulübü’nün 1406’ıncı toplantısını yaptığını öğrendim. Bu kulübün tarihi ve birikimi açısından çok önemlidir.”

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma Rotary’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı