Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Rotary`den kaynakçılık semineri

Bandırma Rotary`den kaynakçılık semineri

Bandırma Rotary Kulübü'nün, Gedik Holding ve Erdemler Limited Şirketi ile ortaklaşa düzenlediği 15. Kaynakçılık Semineri”, Bandırma İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde başladı.

Bandırma Rotary Kulübü’nün, Gedik Holding ve Erdemler Limited Şirketi ile ortaklaşa düzenlediği “15. Kaynakçılık Semineri”, Bandırma İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başladı. İkinci günü uygulamalı olmak üzere gerçekleşecek seminere kaynakçı çalıştıran Bandırma ve yöresindeki sanayi tesislerinin personeli katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Özkan Kabasakal, kulüp üyelerinin iş ve meslek örgütlerinde hizmet vermeleri nedeniyle iş ve mesleğin değerini bildiklerini vurgularken, şunları söyledi:
“Buna paralel olarak iş ve meslek edindirme konusunda kurslar ve seminerler düzenlerken, kalitenin de yükselmesi için çaba harcıyoruz. Kaynakçılığın da ülkemiz kalkınması açısından önem taşıdığına inanıyoruz. Türkiye, kaynakçılık mesleğinin de katkılarıyla sanayi alanında atılımlar gerçekleştirmiştir. Siz, değerli kaynakçıların sıradan bir iş değil, çok önemli bir zanaat icra ettiğinize inanıyoruz.”
Ardından, seminere geçildi. Seminerin ilk gününde, GEDİK Eğitim Vakfı Müdürü Ömür Danışkan, IIW ATB Müdürü Cankat Kuş, Gekamak Makine Müdürü Ömer Dolu, Geka Test Merkezi Müdürü Oğulcan Kabakçı ve Geka Tek Özel Müdürü Salih Özaksoy, seminere katılan kalabalık topluluğa bilgiler verdi. Seminer, yarın uygulama bölümüyle sona erecek.
Bandırma Rotary Kulübü’nün 24 üyesi bulunuyor.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false