Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Şampiyon

Bandırma Şampiyon

Bandırma Şampiyon Bandırmaspor : 1 Siirtspor : 0

Hakemler : Gökhan Güneşer *** Yasin Duran *** M.Kaan Bingül ***

Bandırmaspor:  Deniz **** Ünal *** Ekrem *** Rıza **** Galip **** Suat *** Orhan *** Özcan **** Emre *** Ali *** Halil ***(Burak) *

Siirtspor:  Hamdi ** Onur ** Gökhan **(Orçun) * Zafer ** Volkan *(Tufan **) Can ** Ozan *** Raşit ** Bora ** Veysel* Erhan *

Sarı kartlar :.Onur (Siirtspor)   Galip  (Bandırmaspor )

Kırmızı kartlar: Veysel (Siiirtspor )

Goller         :  Dk. 9  Özcan (Bandırmaspor)

    Hoşgeldin 2. Lig

3.lig terfi gurubunda yakın rakibi Siirtspor'u konuk eden Bandırmaspor saha ve seyirci avantajı ile çıktığı sahada hedefini daha ilk dakikalarda belirledi.

   Her zaman olduğu gibi ilk devre rüzgara karşı oynayan Bandırmaspor golü 9 dakikada buldu.

  3 Dakikada Siirtspor savunmasının kaleciye geri pasında Kaleci Hamdi topu uzaklaştırmak isterken top bir anda Halil'e çarparak kale direğinin yanından auta çıktı.

    Bandırmaspor beklenen gole 9 dakikada ulaştı.

Rıza'nın savunmadan çıkardığı akıllı pas ile ceza alanı içinde topla buluşan Özcan bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı.

   Yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

23 dakikada Orhan'ın sağdan kaleye ortaladığı topa Emre yetişemeyince Bandırmaspor mutlak bir golden oldu.

   Bandırmaspor  ilk devre konuk ekibe karşı daha hücum bir oyun sergiledi. Ancak etkin baskı Ban Ban2ı tek golün üzerine taşıyamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı Bandırmaspor'un  1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısına avantajla başlayan Bandırmaspor ikinci devrenin ilk dakikalarından itibaren oyunu rakip yarı alanda kurmaya başladı.

     Ancak Bandırmaspor'un beklediği ikinci gol bir türlü gelmiyordu, Ekrem, Ali, Halil ve Özcan'ın bir birinden güzel pozisyonları rakip  kale içersinde heyecanlı dakikalar yaşanmasına neden oldu.

      Karşılaşmanın son on dakikasına gelindiğinde heyecan dorukta idi bir biri ardına gelen ataklarımız bir türlü beklenen farkı getirmemesi oyunun tansiyonunu daha da arttırdı.

       Karşılaşmanın son dakikasında kazanılan serbest vuruşu kullanacak olan Bandırmaspor Balıkesirspor'un maç skorunun duyulması ile taraftar  şampiyonluk mutluluğu ile sahaya konfeti yagdırdı ve müsabaka bir süre durdu. Karşılaşmanın orta hakemi bu beklemeler ile birlikte oyunu 6 dakika uzattı.

toplu sonuçlar

Kırıkhanspor      3      Balıkesirspor       0

Bandırmaspor      1      Siirtspor           0

Ü.Anadolu         3      Araklıspor          1

Torbalıspor       2      Pazarspor           1

Keçiörenspor      2      Darıca G.Birliği    0



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli