Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Sanayi Sitesine alt ve üst yapı operasyonu

Bandırma Sanayi Sitesine alt ve üst yapı operasyonu

Bandırma Belediye Başkanlığı, Bandırma Küçük Sanayi Sitesinde yenileme çalışmalarını başlattı.

Bandırma Belediye Başkanlığı, Bandırma Küçük Sanayi Sitesinde yenileme çalışmalarını başlattı. 
İlk olarak geçtiğimiz ay içersinde Küçük Sanayi Sitesindeki yollarda düzenleme ve hafriyat çalışmalarını tamamlayan belediye fen işleri ekipleri, hafta başında da bu bölgede asfalt ve bordür çalışmalarına başladı. 
Bu çalışmaların tamamlanmasıyla Bandırma Küçük Sanayi Sitesi alt altyapı ve üst yapısıyla daha modern ve mükemmel bir görünüme kavuşmuş olacak. 
Belediye ekiplerince tamamlanan ve halen yapımı devam eden çalışmaları incelemek üzere sanayi sitesine giden Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, uzun yıllar belediyecilik hizmetlerinden faydalanamayan Bandırma Küçük Sanayi Sitesinin bu çalışmalarla birlikte hak ettiği hizmeti sanayi esnafına sunduklarını söyledi. 
Pekel, çalışmalarla ilgili şu bilgiyi verdi: "Gördüğünüz gibi sanayimizin ana girişinin bulunduğu caddelerimizden bir tanesi. Alt yapısı tamamlandıktan sonra bordür çalışmalarıyla birlikte asfalt çalışmalarımız başladı. Uzun yıllar belediyecilik hizmetlerinden Bandırma Küçük Sanayi Sitemiz ve buradaki esnafımız faydalanamadı. Umuyorum ki bundan sonra daha iyi koşullarda mesleklerini icra eder hale gelecekler. Genel anlamdaki sıkıntıların doğal olarak bizlere yansıması elbette ki kaçınılmaz. Bütün bunlara rağmen her ne kadar sanayi sitelerinin bu ve buna benzer yatırımlarını kendileri yapmaları gerekirken biz bu sıkıntıları bilen bir yönetim olarak insanları hiçbir şekilde ayırıma tabi tutmadan elimizdeki imkanlarımızı dengeli ve adaletli bir şekilde Bandırmalılarla paylaşmayı kendimize özel bir görev edindik. Çalışmalar bittiğinde sanayi sitemiz çok farklı bir şekilde hem güzelliği hem de işlevselliği anlamında çok mesafe alacak. Bu çalışmalarımız sanayi esnafımıza hayırlı olsun" 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli