Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma Sanayispor’da Serkan Marti dönemi

Serkan Marti’nin başkanlığında kurulan Bandırma Sanayispor Kulübü yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, takımın yeni antrenörü Mecit Uzun ile de sözleşme imzalandı.

Serkan Marti’nin başkanlığında kurulan Bandırma Sanayispor Kulübü yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, takımın yeni antrenörü Mecit Uzun ile de sözleşme imzalandı.
Toplantıda, kulüp başkanı Serkan Marti ve basın sözcüsü Bayram Özdemir’in imzasıyla şu açıklama yapıldı:
“1979 yılında kurulan kulübümüz Sanayispor, 2. Amatör Lig’den başladığı futbol hayatını merdivenleri dinlenmeden çıkarak uzun bir süre 1. Amatör Lig’de mücadele ettikten sonra şu anda yer aldığı Süper Amatör Lig’e şampiyon olarak çıkıp, 5 sezon burada bulunmuş ve bir alt lige düşmesine rağmen 2020-2021 futbol sezonunda tekrar şu andaki lige dönmüştür. Bu dönüşle hem kadrosunu gençleştirerek hem de kadrosunun çoğunluğunu Bandırmalı gençlerle kurarak U23 ayarında bir takıp yapıp, ligde tutunmayı başarmış, önümüzdeki yılların da garantisini almıştır. Sezon sonu, uzun yıllar kulübümüzün başkanlığını yapan Çetin Uğurdur’un görevi bırakmasıyla Serkan Marti’nin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu göreve gelmiştir. Yeni yönetim, ilk olarak antrenör konusunu ele alarak Balıkesir ve yöresinde uzun yıllar görev yürüten Mecit Uzun’u göreve getirmiştir. Halen geçen yıldan kadromuzda bulunan 25 futbolcumuz ile yolumuza devam edeceğiz.”
SEZONU 15 AĞUSTOS’TA AÇACAĞIZ
“Hocamızın da önümüzdeki günlerde eksik gördüğü yerlere gerekli takviyeleri yaparak 2022-2023 sezonunu 15 Ağustos 2022’de açacağız. İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde sporcu çocuklarımızı kötü yollardan kurtarmayı amaçlayıp onları spora yönelten kulübümüze, sevgili sanayici ve iş adamlarımızın sahip çıkmaları için gerekli çalışmalar başlatılmış, kapı girişlerinde reklâm panoları, takvimler, atkı ve hediyelikler yaptırılarak az da olsa gelir elde etmeyi hedefliyoruz.”
SAHAMIZIN IŞIKLANDIRILMASINI İSTİYORUZ
“Büyükşehir ve Bandırma belediyelerinden taleplerimizin başında sahamızın düzenli şekilde ışıklandırılmasını bekliyoruz. Kulübümüz, antrenmanlarını yapmak için saha dışından elinden geldiğince ışıklandırma yapmasına rağmen bu ışıklandırma yetersizdir. Sanayi sahasının düzenli şekilde ışıklandırılması yalnız kulübümüzü değil, bu sahada antrenman yapan diğer kulüplerimizi de rahatlatacaktır. Eğer başarılı olabilirsek, belediyemizden kiraladığımız, saha kenarında bulunan alana kulüp binası ve arka tarafına da sosyal tesisler yaptırarak, kulübümüze gelir elde etmek için çalışmaları başlatmak istiyoruz.”
ALT YAPI ÇALIŞMALARI
“Bu arada, uzun yıllardır gerçekleştirilemeyen alt yapı çalışmalarından da söz etmek istiyoruz. Alt yapıda, 4 yıldır büyük özverilerle çalışmalarını sürdüren ve bu yıl katıldığımız kulvarlarda iyi dereceler de elde etmeyi başararak sezon içinde A takıma 4-5 futbolcu takviyesi verilmiştir. Şu anda 2005, 2006, 2007 yaş kategorilerinde 30, 2008, 2009, 2010 yaş gruplarında 35 ve 2011, 2012, 2013 yaş gruplarında da 18 lisanslı futbolcularımız, aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz, alt yapı sorumlumuz ve antrenörümüz Feray Acemliler’in gözetiminde hafta içi her gün, sanayi tesislerinde çalışmalarını aralıksız sürüdürmektedir.”
SANAYİSPOR YÖNETİM KURULU
Başkan: Serkan Marti
Asbaşkan: Medeni Uygur
Başkan Yardımcısı: Salih Soner Koçoğlu
Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü: Bayram Özdemir
Genel Sekreter: Nezih Gören
Saymanlar: Kerem Hayri Okur, Bora Sevimler
Reklâm sorumlusu: Oktay Soylu
Genel kaptanlar: Şafak Cebeci, Recep Uzun
Futbol şubesi ve alt yapılar sorumlusu: Poyraz Ozar
Tesisler amiri: Efecan Akgün
Dış ilişkiler sorumlusu: Fikret Tuncay, Murat Karakoyun
Organizasyon işleri sorumlusu: İsmail Çoban
Alt yapılar sorumlusu: Erdinç Marti
Finansal işler sorumlusu: Tomay Gürel, Kemal Şimşek
Tesisler sorumlusu: Veli Eroğlu
Futbol şube ve alt yapı sorumlusu: Feray Acemliler
MECİT UZUN İLK KEZ BALIKESİR DIŞINDA
Sanayispor’un yeni antrenörü Mecit Uzun, yıllarca Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da görev yaptığını, bir yıl da çalıştığı Balyaspor’u şampiyonluğa ulaştırdığını belirterek, “Şimdi de Sanayispor’un başarısı için ter dökeceğim. Öncelikli amacımız iyi futbol oynamak ve Bandırmaspor’a oyuncu yetiştirmektir. Çok güçlü bir yönetim kurulumuz var. En büyük avantajımız budur” dedi.
Amatör liglerin 15 Ekim 2022’de başlayacağına işaret eden Uzun, “Liglere en iyi şekilde hazır olacağız” diye konuştu.
Sanayispor alt yapısının U18, U16 ve U13 kategorilerinde mücadele edeceği açıklandı.

Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli