Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma SGK'dan, Erdek’te 4 bin işçiye hizmet

Bandırma SGK

Bandırma Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Merkezi yöneticileri ve personeli büyük bir özveriyle hizmet veriyor.

Bandırma Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Merkezi yöneticileri ve personeli büyük bir özveriyle hizmet veriyor.
Merkezin müdürlüğüne 26 Temmuz 2021’de, Ankara Sıhhiye SGK müdür yardımcılığı görevinden atanan Ayhan Kılıçkaya, kendilerine bağlı Bandırma, Erdek ve adalarda(Marmara-Avşa-Paşalimanı) yaklaşık 250 binlik nüfusa genel sağlık sigortası kapsamında hizmet verdiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Bu üç ilçede, merkezimizde 4-A kapsamında, kamu ve özel sektörde 40 bin vatandaşa hizmet veriyoruz. Yine 4-B kapsamında, esnaf ve tarım sektöründeki toplam 35 bin BAĞKUR’luya hizmet sunuyoruz. 4-C kapsamında, memur olarak çalışan 7 bin vatandaşımızın da işlemleri bizden geçiyor. Bize bağlı 10 bin dolayında işyeri var.”
Büyük bir özveriyle görev yaptıklarını vurgulayan Kılıçkaya, binalarının fiziki açıdan yetersiz kalıp, otopark sorunu da yaşadıklarını belirtti.
Kılıçkaya, vatandaşların birçok hizmetlerini e-devlet üzerinden de, kendilerine gelmeden gördürebileceklerine dikkati çekerek, “Bu gerçekleşirse bizim iş yükümüz biraz olsun azalabilecektir” dedi.
SGK Bandırma Merkez Müdürü Ayhan Kılıçkaya, Erdek’te, kendilerinin sorumluluk alanında 4 bin işçi ve 700 dolayında memura da hizmet sunduklarını sözlerine ekledi.
1 Ocak 1972’de, Ankara’da doğan Kılıçkaya, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 1998 yılında mezun olmasının ardından Antalya Kaş, Ankara, Antalya merkez ve Ankara Sıhhiye’de görev yaptıktan sonra Bandırma’ya atandı.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma ' Erdek’ işçiye hizmet
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli