Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma Ticaret Borsası’ndan “vefa gecesi”

Bandırma Ticaret Borsası’ndan “vefa gecesi”

Bandırma Ticaret Borsası, önceki dönem meclis üyelerini plaketle ödüllendirdi.

Bandırma Ticaret Borsası, önceki dönem meclis üyelerini plaketle ödüllendirdi.
Grand Asya Oteli salonunda gerçekleşen “vefa ve tanışma gecesi”nde ilk konuşmayı Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan yaptı. Tan, böyle bir gecede birlikte olmanın önemine dikkati çekerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Borsamız ailesine 2013 yılında katıldım. Bu süre içinde meclis ve yönetim kurulu üyeliklerinde bulundum. Borsa ailesi içinde yer aldıktan sonra Bandırmalı olmanın gurur ve mutluluğunu bir başka şekilde yaşadım. Bu akşam aramızda bulunan eski yöneticilerimiz, Borsamızın bugünlere ulaşmasını sağlamışlardır. Kendilerine sonsuz teşekkür borçluyuz. Borsa yönetim kuruluna aday olurken, öncelikle eski yönetim kurulu ve meclisin bize bıraktığı başarı çıtasını korumayı, sonra bu çıtayı yükseltmeyi hedefledik. Borsamız yönetiminin bugünkü başarılı noktaya gelmesinde tabii ki, Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay ve Genel Sekreter Yardımcımız Aybike Özbay ile personelimizin katkılarını da unutamayız. Onlara da teşekkür ediyorum. Böyle bir aile içinde olmam dolayısıyla da kendimi güvende hissediyorum.”
Borsa Meclis Başkanı Recep Güngör de konuşmasında, önceki meclis ve yönetim kurulunun kendilerine bıraktığı değerlerin korunması için çaba harcayarak, yeni projeler üretmeyi planladıklarını vurgulayarak, “Biz, çok güçlü bir aileyiz. Bu ailenin bir bireyi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
PLAKET TÖRENİ
Ardından önceki meclis üyelerine plaketlerin verilmesi törenine geçildi.
Önceki dönem Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin’in plaketini eşi Sabriye Sezgin ile kızları Pelin ve Petek, Borsa Başkanı Can Ata Tan’ın elinden aldılar.
Ardından, önceki dönem Meclis Başkanı olup, halen Bandırma Ticaret Borsası Lisanslı Depoculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İsmail Tunçbilek’e plaketini Meclis Başkanı Recep Güngör verdi.
Daha sonra önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ahmet Turan, yönetim kurulu başkan yardımcısı Şükrü Funda, meclis başkanı Hayri Çelik ve meclis başkan yardımcısı Tayfun Kurtman, plaketlerini aldılar.
Gecede Borsanın özel ödülü ise Hacer Turan’a verildi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı