Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Ticaret Odası 10. Meslek Komitesi Üyelerinden Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odasına Ziyaret

Bandırma Ticaret Odası 10. Meslek Komitesi Üyelerinden Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odasına Ziyaret

Odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sektörel sorunların tespit edilerek çözüm arayışlarının gerçekleştirilebilmesi için Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bora Keskinler, 10. Meslek Komitesi Başkanı Barış Timurodaman, Komite

Odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sektörel sorunların tespit edilerek çözüm arayışlarının gerçekleştirilebilmesi için Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bora Keskinler, 10. Meslek Komitesi Başkanı Barış Timurodaman, Komite Üyesi Mustafa Çömez ve komiteden sorumlu oda personeli Halil Kundurcı, Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi Güler'i ziyaret etti.
Başkan Niyazi Güler, Ticaret Odası'ndan bu tür toplantıların devamını ve Oda'nın öncülüğünde birliktelik kültürünün geliştirilmesini talep etti. Güler, Odasına kayıtlı 132 üye olduğunu en büyük sıkıntının ara eleman eksikliği olduğunu belirtti. Çıraklık Okulu'nun daha etkin olması durumunda işverenlerin rahatlayacağını ifade eden Başkan Güler, SGK Müdürlüğü'nün Oda binasında yeterli sayıda personel ile faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca Başkan Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin de Başkanı olduğu için 17 yıl SGK ya ev sahipliğini yaptığını ve bunun mutluluğunu taşıdığını dile getirdi.
Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bora Keskinler ziyaret kapsamında Oda'nın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Bandırma İstanbul arası sefer yapacak olan Deniz Uçağı hakkında açıklamalarda bulunan Keskinler odalar arası işbirliğinin önemini vurguladı.
Her ay düzenli olarak toplanıp üyelerinin sorunlarını görüşen Bandırma Ticaret Odası 10. Meslek Komitesi Başkanı Barış Timurodaman Niyazi Güler'i komite toplantısına davet etti. Lobicilik çalışması kapsamında Odalar arasındaki bağların güçlendirilmesi ve sorunlara birliktelik kültürü ile çözüm sağlanması için gerçekleşen ziyaretin devamı konusunda odalar arasında görüş birliği oluştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false