Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Bandırma Ticaret Odasından, genç girişimciye 10 bin lira ödül

Bandırma Ticaret Odasından, genç girişimciye 10 bin lira ödül

Bandırma Ticaret Odası, Bandırmadaki yeni düşünceleri desteklemek, yaratıcı ve yenilikçi gençlerle buluşarak, girişimciliğin önünü açmak amacıyla Ne İş Yapsak, konusunda düzenlediği yarışmanın birincisini ödüllendirdi.

Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Meclis Başkanı Muharrem İyianlar ve Odanın Genç Girişimciler kurulu başkanı Canset Balcı, " Ne İş Yapsak" konulu proje yarışmasında birinciliği elde eden Bandırmalı Duygu Sönmez`e, Oda Restoran`da düzenlenen toplantıda, birincilik ödülü olan 10 bin lirayı verdiler.
Toplantıda konuşan Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, şunları söyledi:
"Yeni iş düşüncelerinin üretilmesi amacıyla yapılan projeler, iş düşüncelerinin yaşama geçirilmesi için verilen destekler ve hibeler, personel istihdam destekleri ve mesleki eğitimler, çalışma yaşamını canlandırıcı önlemleri oluşturuyor. Bandırma Ticaret Odası olarak bizler de, bu konularda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz.
Buna paralel olarak, `Ne İş Yapsak?` konulu düzenlediğimiz yarışmaya 31 başvuru geldi. Yaptığımız değerlendirme sonucunda seçtiğimiz ve Odamız Meclisi`nce onaylanan, Duygu Sönmez`e ait ` Çöpe değil, cebimize atalım` konulu proje birinci olarak 10 bin lira ödül almaya hak kazandı, kendisini kutluyoruz.``


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı