Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma Ticaret Odası’nda Adem Yılmaz dönemi

Bandırma Ticaret Odası’nda Adem Yılmaz dönemi

Bandırma Ticaret Odası’nda (BTO) seçimler Pazartesi sabah saatlerinden itibaren başladı. 18 meslek grubu, Ticaret Odası Meclisi’ni oluşturmak için sandık başına gitti.

Bandırma Ticaret Odası’nda (BTO) seçimler Pazartesi sabah saatlerinden itibaren başladı. 18 meslek grubu, Ticaret Odası Meclisi’ni oluşturmak için sandık başına gitti. Seçimlerin ardından oluşan meclis daha sonra Ticaret Odası Yönetimini belirleyecek. Mavi Liste olarak seçime uzlaşarak girme kararı alan Adem Yılmaz ve Bahadır Çolak’ın ekibi seçimi kazandı. 
Bandırma Ticaret Odası organ seçimlerinde. 10 Grupta Hakan Akman ve Sedat Çetin beyaz listeyle girdikleri seçimlerde 20 oy alırken mavi liste 42 oy aldı. 7.grupta ise seçimlere beyaz listeden giren İhsan Turgut 10 oy alırken mavi liste 50 oy aldı.        
14 Ekim 2022 tarihinde yapılacak toplantı sonrasında Bandırma Ticaret Odası Başkanlığına seçilecek olan Adem Yılmaz seçim sonuçlarını değerlendirdi. 
Oda üyelerine şahsı ve ekibine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Adem Yılmaz “Bandırma Ticaret Odası Başkanlığı’nın kolay bir görev olmadığını, işten ve aileden fedakârlık gerektirdiğini biliyorum. Bu görevin ne tür sorumluluklar içerdiğinin de bilincindeyim. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla birlikte, Odamızın tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar üyelerimizin desteği ve katkılarına bağlıdır. Başarılı bir dönemin ardından görevi devralıyoruz. Bunun bizlere yeni sorumluluklar getireceğinin de farkındayız” dedi. Yılmaz “Ekip arkadaşlarımızla birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonrada güçlü ekonomiye sahip gelişmiş bir Bandırma ve Manyas için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.   Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı