Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma Ticaret Odası’ndan ‘Yapılandırma Kanunu’ semineri

Bandırma Ticaret Odası’ndan ‘Yapılandırma Kanunu’ semineri

Bandırma Ticaret Odası, 7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu Bilgilendirme Semineri düzenledi. Katılımcılar kanun hakkında bilgilendirildi.

Bandırma Ticaret Odası, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı ortaklığında 7440 sayılı Yapılandırma Kanunu Bilgilendirme Semineri yapıldı. 
Bandırma Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde konuşmacı olarak Gelir Kanunları Grup Müdürü Ali Gündoğdu, Gelir, Kurumlar ve Diğer Vergiler Müdürü Recep Yaşar ve Usul ve Tahsilât Müdürü Şebnem Gök yer aldı. Seminere Bandırma Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve oda üyeleri katıldı. Katılımcılar 7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu hakkında bilgilendirildi. 
Gelir Kanunları Grup Müdürü Ali Gündoğdu, 7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu’nun amacının; kamuya olan borç yükünün azaltılarak taksitler halinde ödenmesine imkân verilmesi, vergi ihtilaflarının sulh yoluyla sonlandırılması, vergi incelemelerinde tespit edilen vergilerin dava yoluna gidilmeksizin ödenmesi, matrah ve vergi artırımı koşuluyla geçmiş yıllara ilişkin vergi incelemesi yapılmaması ve stokların, kasa ve ortaklardan alacaklara ilişkin işletme kayıtlarının düzeltilerek gerçek duruma uygun hale getirilmesi olarak açıkladı.   Haber Merkezi
 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı