Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma TÜKDER’de Hügül’e güven oyu

Bandırma TÜKDER’de Hügül’e güven oyu

Tüketicileri Koruma Derneği(TÜKDER) Bandırma Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Yönetim kuruluna yeniden Nuray Hügül’e ait liste seçildi.

Tüketicileri Koruma Derneği(TÜKDER) Bandırma Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Yönetim kuruluna yeniden Nuray Hügül’e ait liste seçildi.

Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi binasında, eski belediye meclis salonunda gerçekleşen genel kurulda divan kurulu başkanlığını TÜKDER Genel Başkanı Nejdet Filizoğlu yaptı.

256 üyesi bulunan derneğin genel kurulunda çalışma raporu yönetim kurulu başkanı Nuray Hügül tarafından okundu. Hügül, tüketici sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını, 160 üyeyle aldıkları üye sayısını 256’ya çıkardıklarını belirtti.

Ülke genelinde 17 şubesi bulunup, genel merkezi Bursa’da olan TÜKDER’in Genel Başkanı Nejdet Filizoğlu, 12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra sivil toplum kuruluşları üzerindeki baskıların yoğunlaştığını, bugün de bu baskının sürdüğünü belirterek, “Ancak buna rağmen halen ülkemizdeki tüketiciler, yüzde 85’e varan oranda örgütlendiler” dedi. Filizoğlu, ülke genelindeki 1100 Tüketici Hakem Heyeti sayısının son dönemde 200’e düşürüldüğüne, kapatılan hakem heyetleri arasında Bandırma’nın da bulunduğuna işaret etti.

Çalışma ve hesap raporlarının oy birliğiyle kabulünün ardından yeni yönetim ve denetim kurulları için seçimlere geçildi. Seçime, Nuray Hügül’ün başkanlığındaki tek aday liste katılarak, göreve getirildi.

YÖNETİM KURULU(Asıl)

Nuray Hügül, Yıldız Kahraman, Ertan Kenarlıoğlu, Cumali Söylemez, Sefa Çavuşoğlu

YÖNETİM KURULU(Yedek)

Hasip Beycan, Gonca Çaylant, Suna Küçük, Lütfiye Erdoğan, Nesrin Yalınkaya

DENETİM KURULU(Asıl)

Neriman Çiçek, İlkgül Çağlar, Tacettin Eroğlu

DENETİM KURULU(Yedek)

Yıldırım Dinçer, Zeynep Yılmaz, M. Kader Eren

TÜKDER’in yeni yönetim kurulu iki yıl görev yapacak.

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma TÜKDER’ Hügül’ güven
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı