Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma Ziraat Odasına Sürpriz Ziyaret

Bandırma Ziraat Odasına Sürpriz Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Protokol Müdürlüğü, TÜBİTAK Genel Sekreterliği gibi çok önemli görevlerde bulunmuş, halen T.C. İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Daire Başkanlığında Genel Müdür olarak görevini sürdüren Ogün Bahadır, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmezi ziyaret etti.
Kaymakamlık görevlerinde de bulunan, Ogün Bahadır eşinin memleketi olan Bandırmada nezaket ziyaretlerinde bulundu. AB Uzmanı Hakkı Zakir İpek ile bir araya gelen Ogün Bahadır daha sonra Ziraat Odasını da ziyaret ederek Bandırmadaki tarımsal faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez de ziyaret ile ilgili yatığı kısa açıklamada, Ogün Bahadırın ziyaretinden mutlu olduklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Ziyarette; Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kocabıyık ile birlikte bazı muhtarlarda yer aldı. Türkiye Basket Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapan Ogün Bahadır Banvit Basketbol Kulübünü yakından takip ettiğini ve başarılarından mutluluk duyduğunu ifade etti.
Haber : Sayim Alkazak



Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı