Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma´da 1500 aileye yardım kolisi

Bandırma´da 1500 aileye yardım kolisi

Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolileri ulaştırılmaya başlandı. Bandırma Kaymakamlığı,

Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolileri ulaştırılmaya başlandı. Bandırma Kaymakamlığı, Bandırma Belediyesi, Kızılay Bandırma Şubesi, Ticaret Odası ve Borsası ile hayırsever işadamlarının desteğiyle oluşturulan yardım kolilerinin bir tanesinin maliyeti 700 lira civarında olduğu belirtildi.
Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, ?Bu yılda Bandırma ailesi olarak güzel bir çalışma yaptık. Bandırma Vefa Grubu olarak; Belediye, Kızılay, Ticaret Odası ve Borsası, hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle koliler hazırlandı. Soylu Reklam da bize destek oldu. Öğrencilerimize de destek paketi dağıtılacak. İHH(İnsani Yardım Vakfı) bunu üstlendi. Paket değeri yaklaşık 700-800 arasında. Dağıtımları pazar günü akşamına kadar bitirmeyi hedefliyoruz. İki koli ve bir poşet halinde yardımlar ulaştırılıyor.? dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun da ?Ramazan ayında güzel bir dayanışma ile 1500 koliyi ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Bandırma ailesi çok önemli bir olgu. Bu ailede herkes elini taşın altına koyuyor. Bu organizasyon başında olan Sayın Kaymakamımıza ve destek verenlere teşekkür ederim. Bandırma birleştiği zaman önemli işlere imza atan bir kent? diye konuştu.
Bandırma Belediyesi personeli tarafından koliler şeklinde paketlenen Ramazan yardımları ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edilmeye başlandı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli