Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma´da 4 Haziran Bisiklet Günü kutlandı

Bandırma´da 4 Haziran Bisiklet  Günü kutlandı

Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi, Türkiye Bisikletliler Derneği ve BANBİS tarafından 4 Haziran Dünya Bisiklet Günü´nde anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi, Türkiye Bisikletliler Derneği ve BANBİS tarafından 4 Haziran Dünya Bisiklet Günü´nde anlamlı bir etkinlik düzenledi.
Cumhuriyet Meydanı´nda, pandemi dönemlerinde bisiklet kullanımına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte bisikletiyle meydana gelen vatandaşlar arasında yapılan çekilişle birlikte çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Çekilişte Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir eski Milletvekili Namık Havutça, İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Aydilek Gönenç, ADD Bandırma Şubesi Başkanı Serdar Polat katılımcılara hediyelerini takdim etti.
Bandırma Bisiklet Grubu Sözcüsü Faruk Özkaya, yaptığı konuşmada "Bisiklet güzelliktir, bisiklet ilerlemektir anlamaktır. Bisiklet mutluluktur umuttur, keyiftir bisiklet aşktır, tutkudur bisiklet başlangıçtır.? dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ise ?Korona virüs salgını kaynaklı olarak insanların toplu taşımalardan uzaklaştığı kendi arabalarında bile iki kişi gidebildiği dönemde bisiklet kullanımı halkımızca yaygınlaştı. Herkesin bisiklet sahibi olarak ulaşımını bisikletle gerçekleştirmesi için elimizden gelen çabaları da sarf ediyoruz. Bandırma düzlüklere sahip olmayan bir kentimize bisiklet yolu yapmakta her zaman zorlanıyoruz. Bu kentte Bandırma´nın giriş yolu olan Atatürk Bulvarımızı Bin 750 metre uzunluğunda bisiklet yolu yapmaya karar verdik ve Bandırma´nın İlk bisiklet yoluna İnşallah önümüzdeki günlerde bisiklet sever vatandaşlarımızla beraber kullanacağız. Herkesi hem sağlık açısından hem de insanın vücudunun dinlenmesi açısından sağlık açısından bisiklet kullanmaya davet ediyoruz.? dedi.
Haber : Serhat Barış



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı