Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma´da ?Alışveriş Tanıtım Günleri? başladı

Bandırma´da ?Alışveriş Tanıtım Günleri? başladı

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ve gelirleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında harcanacak olan ?Alışveriş Tanıtım Günleri? başladı.

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ve gelirleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında harcanacak olan ?Alışveriş Tanıtım Günleri? başladı.
Kapalıçarşı da 15-16-17 Mart tarihleri arasında açık kalacak olan reyonlarda, hediyelik eşya, ev dekorasyon, tekstil, takı, kozmetik, el işi örgü, nakış ve oya işleri butik pasta ve kurabiyeler Bandırmalıların alımına sunulacak.
Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz açılışta yaptığı konuşmada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde kurulan ve Bandırma Ticaret Odası´na kadın üyelerin bir araya gelmesiyle oluşmuş kurulun üyesi 25 arkadaşıyla birlikte yapılan çalışmaları aktardı. Uz, ?Kurul olarak, ?Bandırmamıza neler katabiliriz, Bandırmalı kadınların istihdamını ve girişimciliklerini arttırmak için neler yapabiliriz üzerinde çalışıp bugüne kadar çeşitli etkinlikler düzenledik. Kadınlara yönelik yapılan etkinliklerin haricinde sosyal sorumluluklarımız gereği destek olmamız gereken birçok konuda da faaliyetlerimiz oldu. Üniversite eğitimi alan 10 öğrenciye destek bursu verdik. 3Kız öğrenciyi üniversite hazırlık kursuna gönderdik., meslek edinebilsinler, ekonomik bağımsızlıkları olsun, geleceğin güçlü kadınları olsun istedik.Bandırma Cezaevine kitap yardımında bulunduk? dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´da konuşmasında, kadının elinin değdiği her şeyin güzel olduğunu söyledi. Girişimci kadınları kutladı.
Kaymakam Günhan Yazar´da konuşmasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin´de çok ciddi bir operasyon yürüttüğüne dikkati çekerek, ? Dualarımız onlarla birlikte ama yapacaklarımız başka işlerimizde de var. Ne yapabiliriz daha çok üretebiliriz, daha çok çalışabiliriz. Bu nedenle Hem Ticaret Odamıza hem kadın girişimcilerimize teşekkür ederim? dedi.
İlgi gören Alışveriş günlerinde, protokol üyeleri masaları dolaşarak alışveriş yaptılar.
Açılışa Kaymakam Günhan Yazar, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Sefa Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin. Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Belediye Meclis Üyeleri Sami Türkmen, Ahmet Okbay idareci ve vatandaşlar katıldı.
Haber : Ahmet Pesen



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli