Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BANDIRMA´DA BÜYÜK VURGUN?!

BANDIRMA´DA BÜYÜK VURGUN?!

Bandırma´da banka çalışanı müşteri hesaplarını boşaltarak kayıplara karıştı.

 Bandırma´da banka çalışanı müşteri hesaplarını boşaltarak kayıplara karıştı.

Bandırma´da özel bir banka şubesinde görevli çalışan bir personel, Bandırma´lı birçok işadamının hesabını başka hesaplara naklederek boşaltması sonrası 5 Milyon Türk Lirası ile kayıplara karıştı.

Bandırma´lı bir kısım işadamının kredi hesaplarından başka hesaplara nakil edilmek suretiyle yapılan 5 milyon liralık hırsızlık olayının yankıları sürüyor.

Hırsızlık olayını bir inşaat firması sahibi Elazığ Nüfusuna kayıtlı Tolga Y. ve banka çalışanı G. D. ile birlikte gerçekleştirdikleri öne sürüldü.

Olay Bandırma´lı işadamlarının kredi hesaplarındaki hareketlilikten şüphelenerek bankaya şikayette bulunmalarıyla ortaya çıktı.

Banka çalışanı G. D., İnşaat firması sahibi Tolga Y. ile birlikte hareket ederek, parayı İnşaat firması sahibi Tolga Y.´ın inşaatlarında çalışan elemanlarının adına aktarmak suretiyle hesapların içini boşalttığı iddia ediliyor.

Bandırma´lı bir kısım adamının hırsızlık olayını ortaya çıkartmalarının ardından ilgili banka müfettişlerinin bankaya gelerek inceleme başlattıkları ve savcılığa suç duyurusunda bulundukları belirtildi.
Savcılığın olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü ve güvenlik güçlerinin zanlıların yakalanması için çalışma yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BANDIRMA BÜYÜK VURGUN
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı