Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma´da da hırsızlık yapan şebeke İnegöl´de yakalandı

Bandırma´da da hırsızlık yapan şebeke İnegöl´de yakalandı

Bandırma´da da hırsızlık yapan suçlulara polis göz açtırmıyor.

Bandırma´da da hırsızlık yapan suçlulara polis göz açtırmıyor.
Geçtiğimiz günlerde, Bandırma´daki üç işyerinden 1600 TL, bir tam, iki çeyrek altın ve bir cep telefonu çalan biri yaşı küçük dört Suriyeli, Bandırma polisinin, suçluların araç plakasını belirlemeleri sonucunda, İnegöl´de yakalandı. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın plakasını belirledikten sonra aranması için tüm Türkiye´deki emniyet teşkilatlarına bildirdiler. 8

Bunun üzerine zanlılar, İnegöl polisi tarafından yakalandılar. İ.Y., M.K., M.I. ve Ş.I. isimli dört kişiden üçü tutuklanırken, diğerleri işyeri sahibini oyalarken hırsızlık yaptığı belirlenen yaşı küçük çocuk ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Beş ilde hırsızlık gerçekleştiren bir şebeke oldukları öğrenilen zanlıların yakalanmasıyla birlikte yeni olaylara yol açmaları önlendi.
ARAÇTAN HIRSIZLIK
Ayrıca, Bandırma´daki beş araçtan hırsızlık yaptıkları belirlenen iki kişi ele geçirildi. Bu araçlardan üç oto teybi, 15 hoparlör ve iki kolon çalan, Bandırmalı oldukları öğrenilen T.A. ve E.Ç. isimli kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
ARAÇLARDAN AKARYAKIT HIRSIZLIĞI
Bandırma´da, üç araçtan akaryakıt hırsızlığı yapan bir kişi ele geçirildi. Aslen Gönenli olup, İzmir´de oturan 48 yaşındaki M.K.´nın, üç farklı otodan, hortumla, kiraladığı bir aracın arkasındaki depoya doldurduğu toplam 650 litrelik akaryakıtı, piyasa fiyatının altında sattığı belirlendi. M.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
4 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
Polis, Bandırma girişindeki uygulama noktasından ?dur? ihtarına uymayarak kaçan aracı takip etti. Aracın, sanayi bölgesine girdiği belirlendi. Aracı kullanan kişi yakalandı. Daha sonra bölgede yapılan araştırmada, bu aracın sahibine ait olan ruhsatsız iki tabanca, metruk bir binada bulundu.
Polis, bir başka olayda ise bir aracın içinden havaya ateş açtığı belirlenen kişiyi yakalarken, araçta ruhsatsız iki tabanca ele geçirdi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli