Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma´da dans geceleri

Bandırma´da dans geceleri

Bandırma´da faaliyet gösteren Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu sezonu açtı.

Bandırma´da faaliyet gösteren Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu sezonu açtı.
Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu yeni sezona düzenlediği dans gecesi ile ?Merhaba´ dedi.
Geçtiğimiz gün Hasat Dans ve Sanat Stüdyosunda gerçekleştirilen geceye kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Gecenin açılışında konuşan Dans Hocaları Burak Güner ve Fırat Güner, hem sezon açılışı, hem de faaliyetlerin gerçekleştirildiği stüdyoda birinci yıllarını kutlamak için bu geceyi düzenlediklerini söyledi.
Beklentilerimizin üzerinde bir kalabalıkla bu gecede konuklarla olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dans Hocaları ?Sizlerin desteği, katılımı ve içtenliğinizle 2016-2017 sezonunda da Bandırma´yı dans ile buluşturmaya devam edeceğiz. Dans gecelerini bu sezon sürekli hale getireceğiz. Bu sezon en önemli hedefimiz Bandırma´da bir dans festivali düzenlemek.? diye konuştular.
Yeni sezon dersleri ile de bilgi veren dans hocaları ?Yaz sınıflarımız geçtiğimiz hafta sonlandı. Gelen talepler doğrultusunda şu anda Tango başlangıç ve Salsa başlangıç sınıflarımız var ve başvurular devam ediyor. Orta ve ileri seviye sınıflarımız zaten hali hazırda devam ediyor. Bunun yanı sıra Zeybek, Harmandalı ve Sirtaki için de yoğun talep var. Bu sınıflarında duyurusunu ilan ettik ve kısa sürede başlayacağız.? dediler.
Eğlenceli anlara sahne olan gecede davetliler Tango ve Latin Danslarının yanı sıra Harmandalı, Zeybek, Sirtaki dansları ile hünerlerini sergilediler.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma dans geceleri
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli