Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma´da Emeğin İzi Sergisi açıldı

Bandırma´da Emeğin İzi Sergisi açıldı

Bandırma Belediyesi´nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi, Özlem Şengönül Ahşap Yakma Kursu öğrencilerinin çalışmalarını yer aldığı ?Emeğin İzi? adlı Ahşap Yakma Sergisi Barış Manço Kültür Mer

Bandırma Belediyesi´nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi, Özlem Şengönül Ahşap Yakma Kursu öğrencilerinin çalışmalarını yer aldığı ?Emeğin İzi? adlı Ahşap Yakma Sergisi Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonu´nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sergi açılışında kısa bir konuşma yapan kurs öğreticisi Özlem Şengönül ?Emeğin İzi? dedik sergimizin adına çünkü biz burada yapmış olduğumuz tablolara tek tek bıraktığımız ufacık bir izine kadar değerli olduğunu, sabrın önemini anladık ve sabırla nelerin başarılabileceğini gördük. Ahşabın kokusunu tattığınız zaman o artık sizin için bir aşka dönüşüyor. Hele ki bu aşk sıcak bir ortamda dostlukla arkadaşlıkla birleşince daha da güzelleşiyor.? diye konuştu.
20 kursiyere başarı belgelerinin verilmesinin ardından serginin açılışı yapıldı. 140 parça üründen oluşan sergi 18 Mart 2020 tarihine kadar açık kalacak.
Haber: Ahmet Pesen



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli