Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Bandırma´da freni boşalan araç önce direğe ardından 2 araca çarptı

Bandırma´da freni boşalan araç önce direğe ardından 2 araca çarptı

Bandırma´da el freni boşalan otomobil 1 aydınlatma direğine çarptıktan sonra, 2 taksiye daha çarptıktan sonra durabildi.

Bandırma´da el freni boşalan otomobil 1 aydınlatma direğine çarptıktan sonra, 2 taksiye daha çarptıktan sonra durabildi. Meydana gelen kazada 3 araç hasar görürken şans eseri kimseye bir şey olmadı.
Yolu yokuşlu Haydar Çavuş Sokak´ta park halinde içinde sürücüsü olmayan 10 AJU 37 plakalı aracın iddiaya göre el frenini boşaldı. Yaklaşık 100 metre uzaktaki Saray Taksi istikametine doğru bayır aşağı hızla giden araç önce köşede bulunan aydınlatma direğine çarpıp direği devirdikten sonra taksi durağında park halinde duran 2 taksiye çarparak durabildi. Freni boşalan aracın aydınlatma direğine çarptığı sırada meydana gelen çarpma sesini duyanlar hızla olay yerinden kaçarak muhtemel bir kazadan kurtuldular. Görgü tanıkları eğer sürücüsü olmayan araç taksilere çarpıp durmasaydı yoğun yaya ve araç trafiğinin olduğu İnönü Caddesi´ne çıkması halinde çok daha müessif bir kazanın yaşanabileceğini söylediler. Polis, olayla ilgili trafik ve asayiş yönünden inceleme başlattı.
Haber: Erdem Özcan



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli