Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma´da huzur operasyonu

Bandırma´da huzur operasyonu

Bir gecede 900 vatandaşın GBT sorgulaması yapıldı

Bandırma İlçesinde emniyet ekiplerince gerçekleştirilen asayiş uygulamasında 900 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulaması yapılırken ayrıca 110 aracın kontrol edildi.

Bandırma Emniyet Müdürlüğü ekiplerince  halkın huzuru ve güveni, suçluların ortaya çıkması, ayrıca ülkede son zamanlarda yaşanan terör olaylarında aranan şahısların yakalanması ve kamu düzeninin temini için 150 personelle değişik nokta ve umuma açık yerlerde genel asayiş uygulaması yaptı. 

Gece, 3 saat süren uygulamada, yaklaşık 900 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) gerçekleştirilerek, 110 araç kontrol edildi. Operasyon sırasında 5 aranan şahıs yakalandı, 1 alkollü sürücüye işlem yapıldı, 1 kahvehaneye de kumar oynatıldığı gerekçesiyle işlem yapıldı.

İlçenin genel güvenliği ve huzuru için yapılan bu operasyonun, aranan şahısların olup olmadığı veya şahısların üzerinde taşınması, bulundurulması yasak olan suç unsurları silah, uyuşturucu gibi her türlü konusu suç işleyecek unsurlardan arındırılarak, suç işlemeye meyilli şahıslarında topluma, kamu düzenine zarar vermeden önüne geçmek olduğu bilgisi verildi.

Haber : Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Bandırma huzur operasyonu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli