Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma´da ikili eğitime son

Bandırma´da ikili eğitime son

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, 2019 yılında Bandırma´da tüm okullarda tam güne geçilerek, ikili eğitimin son bulacağını açıkladı.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, 2019 yılında Bandırma´da tüm okullarda tam güne geçilerek, ikili eğitimin son bulacağını açıkladı.
Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 14-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacak TEOG tercih sıralamaları için Bandırma Ortaokulu, Bandırma Şehit Süleymanbey Ortaokulu, Bandırma Hasan Atlı Ortaokulu´nda rehber öğretmenler ile destek verecek.
?Benim Tercihim, Benim Lisem? adı altında verilecek tercih desteklerinin ilk gününde Kaymakam Günhan Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ile birlikte, Hasan Atlı Ortaokulu´ndaki tercih merkezinde basın mensuplarına konu ile ilgili bilgi verdi.
Ziyaret sırasında basın mensuplarını ilçe başarısı hakkında da bilgilendiren Kaymakam Yazar, ?Türkiye ortalamasına göre bütün alanlarda iyi görünüyoruz. Bir alanda birinci sırada, üç alanda ikinci sıradayız. İki alanda da üçüncü sıradayız. Bir alanda birinci olmak yetmiyor. Önümüzdeki yıl bunu daha iyi yerlere getireceğiz. Amacımız eğitimde Bandırma´ya en iyi yere getirmek. 1.666 öğrencimiz tercih kullanacak? dedi.
2019 yılında Bandırma´daki tüm okulları tam güne geçirileceğini bildiren Yazar, ?İkili eğitim kalmayacak. Bu sorunları da çözdüğümüzde il genelinde en iyi ilçe, Türkiye genelinde de çok iyi ilçelerden biri olacağız? ifadesini kullandı.
Haber: Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Bandırma ikili eğitime
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli