Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma´da karne sevinci

Bandırma´da karne sevinci

Bandırma Zübeyde Hanım İlkokulu´nda karne sevinci yaşandı.

Bandırma Zübeyde Hanım İlkokulu´nda karne sevinci yaşandı. Düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, 8 aylık bir maratonun tamamlandığına dikkati çekerken, şunları söyledi:
?Öğrencilerimiz de yoruldular ve dinlenmeyi hak ettiler. Tatillerini en güzel bir şekilde değerlendirecekler. 4. sınıfı tamamlayan çocuklarımız artık ortaokullu oldular. Yeni dönemde yeni okullarında eğitim hayatlarına devam edecekler. ?´
Okul Müdürü Maksut Kaya ise konuşmasında, kitap okumanın en iyi dinlenme yöntemi olduğuna dikkati çekerek,´´ Bol bol kitap okuyun´´ dedi.
Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere şöyle seslendi:
?´ Hepinizi gözlerinden öpüyorum, iyi tatiller diliyorum. Sizlere emek veren öğretmenlerinize, ailelerinize de selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah´a emanet olun. Siz sevgili çocuklarımızın yolları, bahtları açık olsun. İnşallah gelecekte hepiniz , bu güzel ülkemize güzel işler yapacak mevkilere gelirsiniz.´´
365 öğrencinin bulunduğu okulda 4 şubeden 118 öğrenci mezun olarak ortaokula gitmeye hak kazandı.
Bu şubelerin içinde en üst notu alarak okul birincisi seçilen 4/D sınıfından Zeren Çakıcı´ya plaket ve hediye verildi.
Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Erikli kırsal mahallesinde katıldığı törende öğrencilerin karnelerini dede, nine, anne ve babalarına verdirdi.
Haber : Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Bandırma karne sevinci
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli