Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma´da ?Profesyonel Yaşamın İlk Adımları? projesi hayata geçiyor

Bandırma´da ?Profesyonel Yaşamın İlk Adımları? projesi hayata geçiyor

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu, Genel Sekreter Serap Özdemir, Kurul Üyeleri Nuray Çon ve Nazan Yılmaz, kamu-sanayi-üniversite işbirliği kapsamında gerçekleştirilecek olan "Profesyonel Yaşamın İlk Adımları" pr

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu, Genel Sekreter Serap Özdemir, Kurul Üyeleri Nuray Çon ve Nazan Yılmaz, kamu-sanayi-üniversite işbirliği kapsamında gerçekleştirilecek olan "Profesyonel Yaşamın İlk Adımları" projesi için Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´i ziyaret ettiler.
Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü (SEM) Doç. Dr. İsmail Şahin ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Harun Yıldız hazır bulundu.
Ziyarette, "Profesyonel Yaşamın İlk Adımları" projesi kapsamında Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde, üniversite 3. ve 4. sınıf kız öğrencilerinin girişimcilik kapasitelerini artırmak ve profesyonel iş dünyasına hazırlamak amacıyla eğitim verilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Proje kapsamında, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi, Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi, Temel Yönetim Becerileri Eğitimi, Kendini Yönetme (Öz Yönetim) Becerileri Eğitimi ve İş Yaşamında Başarı için Profesyonel Davranış Eğitimi konularında eğitim verilmesi planlandı.
BTO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu´nun koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç Dr. Harun Yıldız ve Doç. Dr. Tarhan Okan ile Araştırma Görevlileri Ahmed Yusuf Sarıhan ve Esra Tani görev alacak.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli