Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma´da Ramazan Bayramı etkinliği

Bandırma´da Ramazan Bayramı etkinliği

Ramazan Bayramı dolayısıyla Bandırma´da bir etkinlik düzenlendi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Bandırma´da bir etkinlik düzenlendi.

Bandırma Belediyesi Nikah Salonu´nda düzenlenen törene; Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Garnizon ve 6.Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Albay Selahattin Akalp, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı J.Yarbay Recep Cansu´nun yanı sıra muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar "Öncelikle Bandırmalıların ve burada bulunan arkadaşlarımın bayramını kutluyorum. Bugünkü bayram toplantımız aynı zaman iki milletvekilimize bir veda programı gibi oldu. Sağolsun Namık bey ne zaman bir isteğimiz olsa yanımızdaydı, kendisine çok teşekkür ediyorum. Ama tabi iktidar olması hasebiyle Sema hanımla daha fazla işimiz daha fazla diyaloğumuz oldu. Bayramlar sevdiklerimiz yanımızda ise çok daha güzel çok daha anlamlı olabiliyor. Ama hepimiz biliyoruz ki bazı ailelerimizin, bazı kardeşlerimizin, sevdikleri yanında değil. Şehitlerimiz var. Şehit ailelerimiz sevdikleri yanında olmadıkları için buruk bir bayram yaşıyorlar. Ben onlara bir kez daha sabırlar diliyorum. Ben tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum." dedi.

Başkan Mirza, Milletvekilleri Sema Kırcı ve Namık Havutça´da birlik beraberlik mesajları vererek salonda bulunanların bayramlarını kutladı.

Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli