Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma´da şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi

Bandırma´da şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı, Grand Asya Oteli´nde düzenlediği kahvaltıda gaziler ve şehit aileleri ile bir araya geldi.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı, Grand Asya Oteli´nde düzenlediği kahvaltıda gaziler ve şehit aileleri ile bir araya geldi.
Kahvaltı öncesi şehitler için dua edildi, saygı duruşunda bulunuldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Övünç Madalyası ile ödüllendirilen Suriye ?Elbab Gazisi Uzman Çavuş Rıza Gül´e (34) AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan üzerinde ?Allah? yazan bir tablo hediye etti.
Gazi Rıza Gül´de tablo için teşekkür ederek, ?Bu ülke için seve seve canlarını veren şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz olduğu sürece hiç kimse bu vatanı bölemeyecek.? dedi.
Kahvaltıda bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan ?Bugün şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldik. Pandemi koşullarından dolayı bu buluşma biraz uzadı. Konuklarımızın sıkıntılarını dinlemek için buluştuk. Bandırma´da Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği´ne bir bina kazandırmak amacındayız. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz bu talebimizi en kısa zamanda yerine getireceğini söyledi.? diyerek sözlerine ekledi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Xehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Şubesi Başkanı Ecevit Karakoyun´da dernek çatısı altında 34 şehit ailesi 26 gazinin bulunduğunu aktararak şunları söyledi: ?Gözlerini kırpmadan vatanı için canlarını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Bandırma ve çevresinde Çanakkale´de şehit olan resmi kayıtlı 325 şehidimiz bulunuyor. Dernek olarak Çanakkale ve Kore´de şehit olanları gösteren bir albüm yapacağız.?
Toplantıya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Oya Yücel, yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Şubesi başkan ve üyeleri katıldı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı