Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma´da tepki çeken anket ?Sehven? dağıtılmış

Bandırma´da tepki çeken anket ?Sehven? dağıtılmış

Geçtiğimiz günlerde Bandırma´daki lise dengi okullarda dağıtılan bir anket çalışması tepki çekmişti.

Anketin Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nde görev yapan bir akademisyenin yürüttüğü akademik çalışmanın bir parçası olduğunu belirten Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ?Bu çalışma için iki farklı anket hazırlanmış. Birinde sadece fazladan üç soru var. Bu anketler öğrencilere sehven dağıtılmış. Zaten onlar da olayın farkına varmışlar, beni bilgilendirdiler. Toplanan anketler kesinlikle herhangi bir çalışmada kullanılmayacak? dedi.
Konu ile ilgili bilgi veren Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nden bir yetkili de ?Bu anket Bandırma ve Balıkesir´deki refah ve yaşam kalitesi başlığı altında yaptığımız bir çalışmanın bir parçasıydı. Uygulanacak kesim bölümünü ilgili arkadaşlar yanlış anlamışlar. Anketler herhangi bir şekilde veri olarak kullanılmayacak.? diye konuştu.
Geçtiğimiz günlerde Bandırma´daki lise düzeyindeki okullarda öğrencilere dağıtılan anket formlarında öğrencilerden ´Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanından memnun musunuz?´, ´Bandırma Belediyesi´nin hizmetlerinden memnun musunuz?´, ´Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?´ gibi soruları yanıtlamaları istenmişti. Haber : Ozan Ertuğrul



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false