Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma´da terör örgütü üyesi yakalandı

Bandırma´da terör örgütü üyesi yakalandı

Bandırma´da, Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, PKK/KCK /YPG/YPJ terör örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Bandırma´da bir kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Emniyet güçlerinin üç aydır izlediği Van doğumlu inşaat işçisi Samet B.(29), ?Terör örgütü üyesi olmak, propaganda yapmak, suç ve suçluyu övme, halkı kin ve düşmanlığa tahrik? suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sosyal medya hesabından terör örgütlerini destekleyen ve öven paylaşımları olduğu kaydedilen kişinin ayrıca, KCK şehir yapılanması içinde görevli olduğu bildirildi.
5 kişi cezaevine gönderildi
Bandırma´da toplam 15 yıl cezası bulunan üç kişi ile gasp ve hırsızlık yaptığı belirlenen iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstihbarat bilgilerini değerlendiren Bandırma Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan 15 yıl dört ay cezası bulunan S.A.(24), C.Ö.(44), M.A.(67) isimli üç kişiyi yakaladı.
Ev ve iş yerlerine yapılan operasyonla yakalanarak adli makamlara sevk edilen üç kişi, cezalarını çekmek üzere cezaevine gönderildi. Bandırma´da dükkanların camını kırıp, işyeri sahiplerinden para istediği öne sürülen L.D.(50), ekiplerin yaptığı operasyonla suçüstü yakalandı ve ?gasp? suçlamasıyla adli makamlara sevk edilen L.D., tutuklanarak cezaevine konuldu.
Bandırma´da yaşanan bir diğer olayda da çok sayıda suç kaydı bulunan ve özellikle motosiklet hırsızlığı yapan Ö.E.(25), polisin gerçekleştirdiği başarılı takip sonucunda yakayı ele verdi. Çaldığı motosiklet ile birlikte yakalanan Ö.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Ö.E.´nin çaldığı motosiklet sahibine teslim edildi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli