Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma´da UR-GE projesi başladı

Bandırma´da UR-GE projesi başladı

Bandırma Ticaret Borsası´nın projesi kanatlı sektörünü kapsıyor

Bandırma Ticaret Borsası (BTB) tarafından, Ekonomi Bakanlığı´nın himayeleri ve desteğiyle, kanatlı sektörüne yönelik hizmet veren firmalara yönelik olarak Bandırma´da düzenlenen Uluslar arası Rekabetçiliğin Desteklenmesi (UR-GE) eğitimi başladı.
Özel bir otelin salonunda, üç gün sürecek olan seminerde, Bandırma Ticaret Borsası üyesi 20 şirketin çalışanlarına, Dış Ticaret Uzmanları Hüseyin Tekgüç ve Gökhan Erol ve eski Irak Ticaret Müşaviri Deniz Kutlu tarafından, ?Temel Dış Ticaret Eğitimi? veriliyor.
Seminer hakkında bilgi veren Bandırma Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, şunları söyledi:
?UR-GE projesine Ekonomi Bakanlığımız % 75 hibe desteği sağlıyor. Projenin amacı, Bandırma ve yöresinde, kanatlı sektöründe çalışan şirketlerin uluslar arası rekabet şansını artırmaktır. Bunun için önce Borsamız üyesi 20 şirkette analiz çalışmaları yaparak, bu konudaki ihtiyaçları belirledik. Şimdi, eğitimlerimizi başlattık. Daha sonraki aşamada, proje kapsamında, firma çalışanlarına yönelik iş gezileri düzenlenecek. İlk olarak, Birleşik Arap Emirlikleri´ne, 20´nin üstünde kişiyi götürerek, buradaki pazar ve ihracat sırasında nelere dikkat etmeleri konusunda bilgilendireceğiz.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma projesi başladı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false