Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma´da üretim tatbikatı

Bandırma´da üretim tatbikatı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, üretim tatbikatlarının ilki Bandırma İlçesinde gerçekleştirildi.

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, üretim tatbikatlarının ilki Bandırma İlçesinde gerçekleştirildi.
Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü Karşıyaka Orman İşletme Şefliğinde ve Kalfa Orman Ürünleri Satış İstif Yerinde, Bandırma Orman İşletme Müdürlüğünde üretimde görevli personelin ve kooperatif başkanlarının katılımı ile üretim tatbikatlarının birincisi gerçekleştirildi.
Bölge Müdür Yardımcısı Muhammet Ali Akaç başkanlığında, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Ramazan Kolsuz koordinesinde gerçekleştirilen tatbikata Bandırma Orman İşletme Müdürü V. Osman Öner, İşletme Müdür Yardımcısı Hakan Deniz, İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları, üretimde görevli personel ile üretimde çalışan kooperatif başkanları katıldı.
Tatbikatta; damgada dikkat edilecek hususlar, üretimde verimliliği artırmak, standartlara uygunluk, kaliteli üretim, ürün zayiatlarının en aza indirilmesi, iş sağlığı ve güvenliği konuları ile depoda yapılan iş ve işlemler Orman İşletme Şefleri tarafından anlatılıp uygulamaları yapıldı.
Yapılan uygulamalarla üretime konu edilen ağaçlar üzerinde kesme ve boylama teknikleri gösterilip, kesim teknikleri, ağaç kesme ve boylama ile üretimde iş sağlığı ve güvenliği konularında uygulamalı eğitim yapıldı. Tatbikatta piyasanın isteklerine göre standardizasyona da dikkat ederek kesilen ağaçtan en yüksek verimliliğin nasıl alınacağı gösterildi. Tatbikatın öğleden sonraki kısmında Kalfa Orman Ürünleri Satış İstif Yerinde, depoda yapılan iş ve işlemlerle ilgili uygulamalı eğitim yapılarak tatbikat tamamlandı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma üretim tatbikatı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false