Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma´da ?Yaşasın Cumhuriyet? Tenis Turnuvası

Bandırma´da ?Yaşasın Cumhuriyet? Tenis Turnuvası

Bandırma´da Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümü nedeniyle ?Yaşasın Cumhuriyet? Tenis Turnuvası düzenlendi.

Bandırma´da Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümü nedeniyle ?Yaşasın Cumhuriyet? Tenis Turnuvası düzenlendi.
Bandırma Belediyesi ve Bandırma Tenis Kulübü´nün birlikte düzenlediği ve 84 sporcunun katılacağı turnuvada Tek erkekler, Tek kadınlar, Yeni başlayan erkekler, yeni başlayan kadınlar olmak üzere 4 kategoride müsabakalar yapılacak. 10 gün sürecek turnuva 26 Ekim tarihinde sona erecek turnuva final müsabakası ile sona erecek ve sporcular kupalarını alacak.
Turnuva açılışında konuşan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ?Bandırma Belediyesi olarak spora destek olmak amacıyla pandemi do?neminde fiziki mesafeye uygun olan tenis turnuvamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Turnuva tenis severlere ve sporculara hayırlı olsun. Turnuvadaki tüm sporculara başarılar diliyorum.? dedi.
Paşakent Mahallesi Tenis Kulübü´nde start alan turnuvanın açılış vuruşunu Belediye Başkanı Tolga Tosun yaptı.
Turnuvanın açılışına Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit, Tenis Kulübü Başkanı Hüseyin Erenler, genel direktör Mustafa Kemal Sönmez, turnuva direktörü Erol Agen, direktör yardımcısı Yunus Karabalkan, sporcular ile tenis severler katıldı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı