Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma´da yaya yolu işgallerinin önlenmesi için düğmeye basıldı

Bandırma´da yaya yolu işgallerinin önlenmesi için düğmeye basıldı

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işbirliğiyle yaya kaldırımlarının esnaf işgalinden kurtarılması için çalışmalar başlatıldı.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işbirliğiyle yaya kaldırımlarının esnaf işgalinden kurtarılması için çalışmalar başlatıldı. Bu amaçla önce esnafı uyarılması ve bilgilendirilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda, caddelerde bildiri dağıtımına geçildi. Bildiride şöyle denildi:
?Dikkat! 391 TL ödemek zorunda kalmayın. Değerli esnafımız, trafik, yayaların, hayvanların ve araçların, karayolları üzerindeki hal ve hareketleridir. Yayalarla ilgili kazaları en aza indirebilmek için yaya kaldırımlarının, yayaların kullanımına açık olması gerekir. Bu nedenle, işyerlerinizin önünde bulunan yaya kaldırımlarına veya karayolu üzerine, ticari mal, ticari ürün, reklam panosu vb. konularak yaya ve araç trafiğinin aksatılması durumunda, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu´nun 14. maddesini ihlal etmiş olacağınızdan, hakkınızda 391 TL trafik idari para cezası tutanağı düzenlenecek olup tehlike ve engelleri, ilgili kuruluşlar ve zabıtaca ortadan kaldırılacaktır.?

/resimler/2015-8/19/2040399977517.jpg
İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan açıklamanın sonunda, ?Trafikte önce siz örnek olun, diğerlerinin değiştiğini göreceksiniz? denildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı