Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma´da yeni Kreş Projesi´nde ilk adım atıldı

Bandırma´da yeni Kreş Projesi´nde ilk adım atıldı

Bandırma Belediye Başkanı Avukat Tolga Tosun, yeni dönemde yapımı planlanan Kreş Projesi´nin stardını verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Avukat Tolga Tosun, yeni dönemde yapımı planlanan Kreş Projesi´nin stardını verdi.
Proje kapsamında 600 Evler Mahallesi´nde yapımı planlanan alanda Kreş Projesi´nin zemin etüt çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Tolga Tosun, zemin etüt çalışmalarını Belediye Meclis Üyesi Onur Çon ile birlikte takip ederek yerinde inceledi.
Seçim öncesinde hazırlanan insan odaklı sosyal projelerin başında gelen Yeni Kreş Projelerinin yapımına hız veren Başkan Tosun, projenin 600 Evler Mahallesi´nde yapılacak olan arazisinde sondaj ve zemin etüt çalışmalarını başlattı.
Kreş projelerinin yapımını planladıkları sosyal projelerin başında geldiğini söyleyen Başkan Tosun ?Bandırma Belediyesi olarak insan odaklı sosyal bir belediyecilik anlayışıyla yapımını planladığımız projelerin başında Yeni Kreşlerimiz geliyor. Bu projelerimizin yapım çalışmalarının öncesinde zemin ile ilgili sondaj ve etüt çalışmalarını yerine getiriyoruz.? dedi.
Yapılması planlanan Kreş Projelerinin Bandırma´da dört farklı noktası olan Ayyıldız Mahallesi, 600 Evler Mahallesi, Levent Mahallesi ve 100.Yıl Mahallesi olarak belirlendiğini belirten Başkan Tosun, kreşlerin öğrenci kapasitelerinin ortalama 80 ile 100 çocuğa hizmet verecek şekilde planlandığını söyledi.
Ayrıca yeni kreşlerin çocuklar için hem sosyalleşme imkânı sunacağını hem de okul öncesi gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Tosun, planlanan Kreş Projeleri içerisinde çocuklar için oyun alanları, yeşil alanlar, bahçe ve çevre düzenlemeleri gibi kreşler için fiziksel olarak gereklilik arz eden tüm özelliklerin yer alacağını açıkladı. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı