Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma’da 8 adrese “Yeşil Reçete” operasyonu

Bandırma’da 8 adrese  “Yeşil Reçete” operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlilerince Bandırma’da operasyon yapıldı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlilerince Bandırma’da operasyon yapıldı.   
Kamu kurum ve kuruluşları zararına nitelikli dolandırıcılık,  uyuşturucu madde ticareti, resmi belgede sahtecilik, özel belgede sahtecilik suçlarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Bandırma’da operasyon düzenlendi.                                    
Şüphelilerin yeşil reçete ile alınan uyuşturucu özelliği bulunan ilaçlar ile çeşitli ilaçları usulsüz olarak reçete ve rapor düzenleyerek temin ettikleri, piyasaya sürdükleri, yabancı uyruklu kişilere sattıkları belirlendi. 
Kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratarak haksız menfaat sağladıkları bildirilen 9 şahsın ev ve işyerlerinde aramalar yapıldı. 
Bandırma’da 8, Gönen’de 1 adreste yapılan yakalamalarda; 12.400 adet ağrı kesici niteliğinde hap, 300 adet enjeksiyonlu çözelti içeren kan sulandırıcı niteliğinde enjektör, 146 adet sentetik ecza hap, 1,78  gram esrar maddesi, 0,57 gram metanfetamin maddesi, 3 adet 9 mm çaplı tabanca fişeği, 3 adet sahte fatura, 13 adet 7,65 mm çaplı tabanca fişeği, 11 adet cinsel içerikli hap, 5 adet cinsel içerikli jel, 4 sentetik ecza hap, dijital materyaller ve not kağıtları ele geçirildi. Yakalanan 9 şahıs hakkında işlemlerin devam ettiği bildirildi.
Haber Merkezi 
 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı