Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmada cinayet

Bandırmada cinayet

Cep telefonu SMS mesajı yüzünden cinayet işlendi.

Cep telefonu SMS mesajı yüzünden cinayet işlendi.
Bandırma 100. Yıl Mahallesinde ikamet eden İ.Ç. ile Celal Ateş arasında yaşanan tartışmada İ.Ç. isimli zanlı Celal Ateş`i bıçakla yaraladı.
Edinilen bilgiye göre; Bıçaklanarak ağır şekilde yaralanan, hastaneye kaldırılmasına rağmen yaşamını kaybeden Celal Ateş`in, İ.Ç.`nin bir yakınına SMS attığı gerekçesi ile açılan davanın duruşmasından bir gün önce meydana geldi.
Geçtiğimiz gün saat 20:0o sularında eşi ile Bandırma 100. Yıl Mahallesi Nato Caddesi üzerindeki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra evine dönen Celal Ateş`i takip ederek oturduğu 1535 sokak üzerinde, arkasından yaklaşarak bıçak darbeleri ile yaralayan İ.Ç., Celal Ateş`in yanında bulunan eşinin imdat çığlıkları ve etraftan yetişenlerin müdahalesi ile olay yerinden uzaklaştı.
Bıçaklı saldırıyla ağır şekilde yaralanan Celal Ateş, olay yerine çağırılan 112 acil ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesi`ne götürülmesine rağmen tüm müdahaleye rağmen hastanede yaşamını kaybetti.
Cinayet zanlısı olarak firar eden İ.Ç. polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Cinayete kurban giden Celal Ateş`in naaşı otopsi yapılmak üzere gönderildiği Bursa Adli Tıp Kurumu`ndan getirilip, Bandırma`da ilçe mezarlığının morguna konuldu.
Cinayet kurbanı Celal Ateş`in Afganistan`da asker olarak görev yapan oğlunun gelmesi ile birlikte Perşembe günü Dursunbey İlçesi Aziziye Köyünde toprağa verileceği belirtildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false