Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma’da coşkulu kutlama

Bandırma’da coşkulu kutlama

Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı coşkuyla kutlandı.

Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı coşkuyla kutlandı.

İlk tören, Cumhuriyet alanında düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumu, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Cumhuriyet Caddesi’ne geçerek kutlamalar sürdürüldü.

Kaymakam Engin Aksakal, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp ve Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un, Bandırmalıların bayramlarını kutlamasının ardından, törene gönderilen kutlama mesajları okundu.

Günü anlam ve önemini dile getiren konuşmayı Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptı.

Öğrenci şiirlerinin okunmasını, Bandırma Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterileri izledi.

Balıkesir Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı eşliğinde geçit töreni ile kutlama programı sona erdi.

Bandırma’daki kutlama programına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, 6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Temsilcisi M. Birol Şahin, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Tarakçı, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Daşdan ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı da katıldı.



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ coşkulu kutlama
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı