Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma’da intihar girişimi

Bandırma’da intihar girişimi

Bandırma’da K.Ç. isimli bir şahıs kent merkezinde inşaat halindeki 7 katlı bir binanın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Bandırma’da K.Ç. isimli bir şahıs kent merkezinde inşaat halindeki 7 katlı bir binanın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 55 yaşlarında bir erkek şahıs olduğu belirlenen intihar girişiminde bulunan kişinin ekonomik bunalımdan dolayı intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. 
Bandırma kent merkezindeki Atatürk Caddesi’ndeki inşaat halindeki bir binanın en üst katına çıkan bir şahıs intihar girişiminde bulundu. 55 yaşlarında olduğu belirlenen şahsın ekonomik bunalımlardan dolayı intihar girişiminde bulunduğu iddia edilirken şahsın kendini yüksekten atmasına karşılık itfaiye ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Psikolog ve güvenlik güçlerinin ikna çabası sonucunda 3 saat sonra intihar girişiminden vazgeçen şahıs uzun uğraşlar sonucunda binanın çatı katından Bandırma İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince indirilirken polis ekipleri gözaltına aldıkları şahsı sağlık kontrollerinin yapılması için hastaneye götürdü. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ intihar girişimi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı