Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma’da kaçak içki operasyonu

Bandırma’da kaçak içki operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince kaçak/sahte alkollü içki kaçakçılığının önlenmesine yönelik çal

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince kaçak/sahte alkollü içki kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda, Bandırma’da yapılan bir çalışmada 180 litre mayalanmaya bırakılmış içki, 95 litre sahte şarap, 9 litre etil alkol, 2 litre sahte rakı, 2 kilogram anason bitkisi, 5 şişe içki aroması, 1 imbik(damıtılarak alkol elde etmeye yarayan düzenek) ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak bir kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
UYUŞTURUCU OPERASYONU
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, il merkezi, Ayvalık, Edremit ve Erdek’te yapılan uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 19 kişi yakalandı. Bunlardan 1’i gözaltına alınırken, 2’si tutuklandı, 2 kişi ise aklarında yapılan adli işlemler sonucu serbest bırakıldı.
Çalışmalar sırasında 110,40 gram metamfetamin maddesi, 12,50 gram esrar maddesi, 2 adet ecstasy hap, 34 adet sentetik ecza hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, uyuşturucu madde satışında kullanılan iki rulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ kaçak operasyonu
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli